Bin-Kay-Seri Projesi başladı

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile ortaklaşa yürütülen özel eğitim meslek okullarında eğitim gören çocukların sosyal aktivitelerini arttırmak ve toplumla ilişkilerini güçlendirmek amacı ile 'Bin-Kay-Seri' projesi tanıtım programıyla başladı.

Tanıtım programına İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Kaya, Hulus Kadınlar Derneği yönetim kurulu üyeleri, İstiklal Özel Eğitim Kurumu öğretmen ve öğrencileri katıldı.

Programda konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, eğitim kurumlarıyla STK 'ların işbirliğinin önemine değinerek, 'Buradaki öğrencilerimiz özel eğitime gereksinim duyan, eğitim hayatlarına devam edebilmeleri için özel çaba sarf edilmesi gereken öğrencilerimiz. STK 'ların işbirliğiyle gerçekleştirilen bu proje, özel öğrencilerimizin herhangi bir birey gibi spor etkinliklerine katılabileceğini göstermesi açısından önemli bir süreç. Ayrıca bu projenin özel çocuklarımızın rehabilitesi noktasında da katkı sağlayacağını düşünüyorum. Bu sürece katkı veren herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı ise, “Bundan sonrasında da sivil toplum örgütlerimiz başta olmak üzere spor kulüplerimiz ve Hulus Hanımlar Derneği başta çalışmaları olmak üzere çalışmalarımızı birlikte sürdüreceğiz. Bu güzel yansımaları ve çalışmaları gördükçe, gençlerimize engelleri kendi imkanları ile aşarak spor ve eğitimle birlikte yürütmenin güzelliğini gördükçe bizler daha çok motive oluyoruz. Bundan sonrasında eğitimde, sporda ve diğer çalışmalarda hep birlikte, Milli Eğitim Müdürlüğümüzle birlikte çalışmalarımızı yöneteceğiz ve destekleyeceğiz.” ifadelerini kullandı.

>>>İHA

Bakmadan Geçme