BİOENERJİ İLE TEDAVİ

Kayseri'de 2017 yılı başından itibaren hizmet vermeye başlayan Sevgi Seli Sağlık bürosu sorumlusu Bio Enerji ve Ruh Uzmanı Ali Demir, 'Ruh ve beden sağlığına destek oluyoruz' dedi.

Konuya ilişkin bilgiler veren ve geçmişte tıbbın çare bulamadığı sağlık sorunlarını tedavi ettiğini iddia eden Bio Enerji ve Ruh Uzmanı Demir, “Tamamlayıcı ve alternatif tıp uygulamaları ve modern tıp yöntemleri ile MR ve raporları çıkmış, tanı ve teşhisleri konulmuş, fakat çözüm üretilmemiş sağlık sorunlarına kalıcı bir şekilde tedavi uygulaması yapıyoruz. Geçmişte buna benzer sağlık sorunlarını tedavi ettiğimiz kamu davaları ile kanıtlanmıştır” diyerek aynı zamanda ödem ile iltihaplar için hiçbir yan etkisi olmayan, 300 yıllık deneyimin ürünü olan doğal bitki önerileri sunduklarını belirtti.

“BEDENİ YAŞATAN RUH HALİDİR”

Açıklamalarında, bedeni yaşatanın ruh hali olduğunu kaydeden Demir, “Stres, negatif düşünceler insanın biyokimyasını bozmaktadır. Bu durum midenin asitlenme düzeyini bozarak bir çok hastalığa neden olabiliyor. En büyük etken toplumumuzda budur. Mesela fibromiyaljinin bütün yatırımı budur. Fibromiyalji idrarda, kanda çıkmadığı için tahlil edilmiyor. Modern tıp yönü ile tahlil edilemediği için de tedavisi bir hayli zor oluyor. Yaptığımız tedaviler bunlara yönelik türdedir” ifadesinde bulundu. Bio Enerji ve Ruh Uzmanı Demir sözlerinin sonunda bio enerji ile telkin, hipnoz ve psikanaliz yöntemlerini kullanarak, bunlara ek doğal bitki önerileri ile tedavi uygulayarak modern tıbbın çare bulamadığı sorunlara alternatif ürettiklerini dile getirdi. HABER-FOTO: KAAN AKBAŞ

Bakmadan Geçme