Biz demiştik... Kayseri'ye beklenen Ceza geliyor!

Bu yıl 16'ncısı düzenlenecek olan Fanta Fest, Kayserili müzikseverlerle buluşuyor. 31 Ağustos'ta gerçekleşecek konserler kapsamında pop ve rap müziğin en sevilen isimleri Ceza, Güneş ve Edis Kayseri'ye geliyor. Kayserililerin başlaması için gün saydığı Fanta Fest 2023'te bakın bu yıl hangi sürprizler olacak? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Fanta içecek markasının her yıl dünyanın farklı noktalarında düzenlediği ve gençlerin büyük ilgi gösterdiği Fanta Fest adlı festival, her yaş grubu ve şehirden Fanta severleri bir araya getiriyor.
Bu yıl 16'ncısı düzenlenecek olan Fanta Fest, Kayserili müzikseverlerle buluşuyor. 31 Ağustos'ta gerçekleşecek konserler kapsamında Ceza, Edis ve Güneş şehrimize geliyor. Ünlü sanatçılar hayranı oldukları sanatçıları görmek için gün sayıyor.

31 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak festivalin başlama saati ise 21.00... "Aç, iç, puan topla Fanta Fest'i Kaçırma" sloganıyla duyurulan konserler Rhg Enertürk Enerji Stadyumu'nda seyircisiyle buluşacak.

Tavuk Dünyası'nın ‘Lezzet Tırı' da festivalde olacak

Konsere Tavuk Dünyası markasının 'Lezzet Tırı' da dahil olacak. ''İyi yemek paylaşmaktır, birlikte olmaktır'' sloganıyla yola çıkan ‘Lezzet Tırı', bu kapsamda Türkiye'nin en büyük gezici müzik festivallerinden biri olan Fanta Fest'te en özel lezzetlerini konuklarıyla buluşturacak.

Tavuk Dünyası, lezzetlerini lezzet tutkunları ile buluşturmak için özel olarak tasarlanan araç konseptiyle Türkiye'nin farklı illerinde düzenlenecek festival, konser ve üniversite etkinliklerinde yer alacak.

Tavuk Dünyası, bu yaz Türkiye genelinde düzenlenecek pek çok açık hava etkinliğinde ‘Lezzet Tırı' ile lezzetlerini on binlerce kişiye ulaştıracak.

Marka, festival katılımcılarını ayrıca Chickencatch, Çarkıfelek, Hashtag Mirror gibi oyun ve aktivitelerle lezzet ve eğlenceye de davet ediyor.

İşte Fanta Fest 2023'e katılmak için yapmanız gerekenler...

Yapılan açıklamaya göre, sevilen sanatçılar Edis, Güneş ve Ceza'nın sahne alacağı 1 adet Fanta Fest konser bileti için 2 bin Fanta Puan biriktirilmesi gerekiyor. Coca-Cola'nın Daha Daha Cüzdan uygulamasında biriken Fanta Puanları ile Daha Daha mobil uygulamasından Fanta Fest konser bileti QR kod şeklinde indirerek almak mümkün...

Fanta Fest Konser biletleri her il için 40.000 adet bilet ile sınırlandırılmış. Daha Daha üzerinden 40.000 adet bilet düzenlendiğinde sistem bilet alımını otomatik olarak kapatıyor ve her Fanta sever, promosyon boyunca Fanta Fest için toplamda en çok 4 adet konser bileti alabiliyor.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme