Böhürler ve Özsoy ziyaretlerini sürdürüyor!

AK Parti Kayseri Milletvekilleri Ayşe Böhürler ve Sayın Bayar Özsoy ziyaretlerini sürdürüyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

AK Parti Kayseri Milletvekilleri Ayşe Böhürler ve Sayın Bayar Özsoy kentteki ziyaretlerine devam ediyor. Kayserili vekilleri Kayseri Baro Başkanı Murat Tolga Özsoy ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arzu Çıngır'ı ziyaret etti.

Ziyaretleri sosyal medya hesabından paylaşan Özsoy, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyelermiz ile birlikte; yeni seçilen Kayseri Baro Başkanımız Sayın Murat Tolga Özsoy'u makamında ziyaret ederek, bundan sonraki çalışmalarında kendisine muvaffakiyetler diledik.

Kayseri Milletvekilimiz Sayın Ayşe Böhürler ve AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte; İlimize yeni atanan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arzu Çıngır'ı makamında ziyaret ettik.

Şehrimiz için uyum içinde omuz omuza çalışacağımıza inanıyor, müdürümüze yeni görevinde muvaffakiyetler diliyorum.' ifadelerini kullandı.

Kayseri Milletvekilimiz Sayın @aysebohurler ve AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyelermiz ile birlikte; yeni seçilen Kayseri Baro Başkanımız Sayın Murat Tolga Özsoy'u makamında ziyaret ederek, bundan sonraki çalışmalarında kendisine muvaffakiyetler diledik.@barolar @KayseriBarosu pic.twitter.com/5tJEiFhKaF — Sayın Bayar ÖZSOY (@Ozsoy_sb) October 28, 2024

Kayseri Milletvekilimiz Sayın @aysebohurler ve AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte; İlimize yeni atanan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arzu Çıngır'ı makamında ziyaret ettik.
Şehrimiz için uyum içinde omuz omuza çalışacağımıza inanıyor, müdürümüze yeni… pic.twitter.com/XVDfbXhp7B — Sayın Bayar ÖZSOY (@Ozsoy_sb) October 28, 2024

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme