Bomba iddia - Kayserili o isim bakan mı oluyor?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde genel başkan yardımcıları ve kabinede değişikliklere işaret etmişti. Bu gelişmenin ardından Kayseri'de heyecanlandıran iddialar dolaşmaya başladı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz gün Arnavutluk-Sırbistan ziyareti dönüşünde gazetecilerin sorularını yanıtlamış ve genel başkan yardımcıları ve kabinede bazı değişiklikler olabileceğini söylemişti. İddialara göre Kayserili isim Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun Ticaret Bakanı olması konuşuluyor.

Edinilen bilgilere göre AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'ın veya Alpay Özalan'ın Gençlik ve Spor Bakanı, Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu'nun Milli Eğitim Bakanı, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun da Ticaret Bakanı görevine getirileceği söyleniyor.

Bu gelişme Kayseri adına büyük heyecan uyandırırken Hisarcıklıoğlu'nun ticaret politikaları öne çıkıyor. Kulislerden sızan isimler kamuoyunda yankı uyandırmaya devam ediyor. İlerleyen süreçte netleşecek bakanlar kurulu merakla bekleniyor.

Rifat Hisarcıklıoğlu kimdir?

Aslen Kayserili olan Rifat Hisarcıklıoğlu, liseyi Ankara TED Koleji'nde bitirdikten sonra lisans öğrenimini Ankara Gazi Üniversitesi İktisat ve İşletme Bölümü'nde tamamladı.

Profesyonel iş hayatına aile şirketinde başlayan Hisarcıklıoğlu, günümüzde yapı malzemeleri, inşaat, ihracat-ithalat, yatırımlar, arazi ıslahı, gıda ve otomotiv sektörü gibi alanlarda faaliyet gösteren Eskihisar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanlığını yürütüyor.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme