Borsanın dev şirketinden Kayseri'de dev adım!

Borsa'nın dev şirketlerinden BOSSA Kayseri'nin Develi ilçesinde dev bir yatırıma hazırlanıyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Borsa İstanbul'un önemli şirketlerinden BOSSA, Kayseri'nin Develi ilçesinde hayata geçirilecek arazi güneş enerjisi santrali yatırımını açıkladı.

BOSSA arazi GES yatırımlarına Kayseri'nin Develi ilçesiyle hız kazandırdı. Şirket, Kayseri Develi'de yeni bir arazi güneş enerjisi santrali kurulumu için düğmeye bastı.

Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan yazılı açıklamada, BOSSA Ticaret ve Sanayi İşletmeleri T.A.Ş. #BOSSA Arazi GES Yatırımı ile alakalı olarak son dakika gelişmeleri paylaştı.
KAP açıklamasında, ‘Kayseri ili Develi ilçesinde bulunan, Şirketimize ait arazi üzerine toplam 8.000 kwp santral gücünde Arazi GES tesisi kurulmasına ilişkin; ilgili dağıtım şirketi ile bağlantı anlaşması ve yüklenici firmayla EPC sözleşmesi imzalanmıştır.

Bu yatırımın devreye alınmasıyla, toplam GES panel kapasitemiz 25.000 kwp santral gücüne ulaşacak olup, yıllık elektrik ihtiyacımızın yaklaşık %35'lik kısmı Güneş Enerjisinden sağlanmış olacaktır.

Şirketimizin sürdürülebilirlik ilkeleri doğrultusunda, değer yaratma hedefine katkı sağlamak ve enerji maliyetlerini düşürmek amacıyla yenilenebilir enerji yatırımlarımız devam edecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur'
ifadelerine yer verildi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme