Bu ayrıntıyı çok az kişi biliyor – Kayserispor Haberleri 

Kayserispor, Süper Lig'de Kasımpaşa'yı 4-3 yenerek tarihte bir başarı imza attı. Sarı-Kırmızılılar, bu galibiyetle milli araya moralli girerken, puanını da 22'ye çıkardı. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Kayserispor, Süper Lig'de fırtına gibi esiyor.

Sarı-Kırmızılı takım, 12. Hafta mücadelesinde Kasımpaşa'yı deplasmanda 4-3 yenerek lig tarihindeki en gollü deplasman galibiyetlerinden birini tekrarladı. Kayserispor, bu başarıyı daha önce 1 Nisan 2023 tarihinde Trabzonspor'a karşı da göstermişti. Bu maçın henüz 1'inci dakikasında Emrah Başsan gol perdesini açmış, Thiam, Mane ve Mensah da gol atan isimler olmuştu.
Sarı-Kırmızılı takım bu galibiyetle ligdeki çıkışını sürdürürken, takımın hücum gücünü de gözlerin önünde serdi. Maçın genelinde etkili bir oyun sergileyen Kayserispor, rakip sahada yüksek tempolu ve gol odaklı bir performans ortaya koyarak, izleyenleri kendisine hayran bıraktı.
Kayserispor, Süper Lig'de 28 kez karşılaştığı rakibine karşı 14'üncü galibiyetini elde derken 5 maçı da kaybetti, geride kalan 10 maçta da beraberlik ile sonuçlandı.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme