'Bu coğrafya zayıf devlet kaldırmıyor'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, 'Bu coğrafya zayıf devlet kaldırmıyor. Siz ne kadar güçlüyseniz, o kadar haklarınızı korursunuz ve bu milleti temsil edersiniz' dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, partisinin Samsun İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, yakın coğrafyada yaşanan gelişmeleri değerlendirdi. Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde sözde 'öz yönetim' ilanlarını, FETÖ'nün hain darbe girişimini hatırlatan Özhaseki, bunların unutulmaması gerektiğini vurguladı.

Bugün verilen mücadelenin Suriye'de, Akdeniz'de, Karadeniz'de devam ettiğine işaret eden Özhaseki, 'Azerbaycan'da devam ediyor. Şimdi de Kıbrıs'ta devam eden, Kıbrıs Türkü'nün çok haklı mücadelesinde biz yanındayız. Hiç kimse şunu aklından çıkarmasın, bu coğrafya zayıf devlet kaldırmıyor. Siz ne kadar güçlüyseniz, o kadar haklarınızı korursunuz ve bu milleti temsil edersiniz' ifadesinde bulundu. Özhaseki, AK Parti'nin 20 yılda girdiği her seçimde birinci olduğuna dikkat çekti, bunun bir rekor olduğunu söyledi, 'Dünya tarihinde böyle bir şey yok. Bizim gibi 20 yıldır girdiği her seçimde hem yerelde hem de genelde birinci olan parti yok” dedi. Mehmet Özhaseki, yeni tip koronavirüs salgınına da değindi ve AK Partili belediyelerin Koronavirüsle mücadelesindeki çalışmalarını ve desteklerini dile getirerek teşekkür etti. Kurumsal Haber

Bakmadan Geçme