Bu diyalog çok konuşulur! Kayserispor Haberleri - Futbol

Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç ile gazeteci Faruk Aydemir'in, sosyal medya üzerinden yaptıkları açıklamalar dikkat çekti. Detaylar Kayseri Anadolu'nun, Kayseri Haberinde…

TAKİP ET

Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç ile gazeteci Faruk Aydemir'in, sosyal medya üzerinden yaptıkları açıklamalar dikkat çekti.
Gazeteci Faruk Aydemir, Kayserispor'u eleştiri yağmuruna tuttu. Samet Koç hakkında da göndermede bulunan Aydemir'in açıklamasına yanıt gecikmedi.

Aydemir, “Kayserispor yanıyor. Toplam borç 1,5 Milyar Tl. Tahta mahta kırmak çok zor. Çağdaş Atan, gitti gidiyor. Bol keseden atan sözcü! Oyuncular alacakları için şikayet sırasında. Lisans alamadı, 3 puanı silindi, Bertolacci darbesi, yasak ve Onur Bulut zararı” diye paylaşımda bulundu.
Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç da Kayserispor'da oluşan borçlara vurgu ve ortaya belge konulması gerektiğinin altını çizerek, “Sn Aydemir, Eminin Kayserispor'lu bir gazetecisiniz. Yazdıklarınız kendi fikirleriniz olabilir, değilse mutlaka belgelersiniz. Kamuoyu olarak bekliyoruz..! Kayserispor kulübünü kim ne kadar borçlandırmış, bu borçlar bugün transfer yasağına neden oluyorsa bunun hesabını gidip sorabilirsiniz. Hukuk devletinde yaşıyoruz, neden sadece kısa bir metin twit atıyorsunuz. Yazın dilekçenizi sorularınıza cevap bulursunuz. Tahta kırılmazsa kulübün içinde bulunacağı durumun senaryoları zaten yazılıyor, sürekli aynı konuyu gündemde tutarak elinize ne geçiyor? Çağdaş hoca kemerlerinizi bağlayın diye açıklama yapıyor, hemen arkasından gitti gidiyor yazıyorsunuz..! Bunu neye dayanarak yazıyorsunuz ? Amacınız taraftarları yanlış yönlendirmek mi? Bol keseden atan Sözcü yazmışsınız, en azından kendi kesemden harcıyorum. Başkaları gibi değilim. Bir diğer iddianız; Oyuncuların alacağı dünde vardı, bugün de var. Bu oyuncuların alacaklarını açıklarsam kimse altından kalkamaz, bir tanesini dünya kupasından sonra yazdım. Okunuz mu ? Hani 15 dk oynamış ama 3 milyon Euro borçlandırılmış kulübümüz. Daha saymamı ister misiniz? Siz kaos istedikçe bu kulüpte sükunet olur, siz başarısızlık istedikçe bu kulüp başarılı olur. Yeni sezon formalarımız çok güzel, yarın öbür gün lansmanı yapılacak. Bir tane alıp kulübe destek olun, üzerinizde görelim. Ondan sonra konuşuruz.” şeklinde yanıt verdi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme