Bu Görüntü Kayseri'ye Yakışmıyor!

Havaların sıcak seyretmesiyle evlerinde bunalan vatandaşlar parklara akın ediyor. Parklarda yer bulunamazken, piknik sonrası bazı bank ve kamelyalarda oluşan görüntüler bu kadarda olmaz dedirtiyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde…

TAKİP ET

Kayseri'de iklim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları Kayserililerin parklara yoğun ilgi göstermesine neden oluyor. Mahalle parkları merkezi konumlarda bulunan geniş oyun grupları ve oturma gruplarına sahip parklar vatandaşlar tarafından sıkça tercih ediliyor.

Kayserili En Çok Çekirdek, Soğuk İçecek ve Çay Tercih Ediyor!

Kayserililerin en çok tercih ettiği ürünlerin başında kabuklu yemişler ve soğuk içecekler yer alıyor özellikle çekirdek ve termoslarında getirdikleri çayları tüketen Kayserililer serdikleri örtüler ve sofra bezleri ile parkların tadını çıkarıyor. Ancak bazı vatandaşlar arkalarında bıraktıkları görüntülerle diğer vatandaşların tepkisini çekiyor.

Her Sabah Aynı Görüntü!

Erkilet Bulvarı üzerinde yer alan Gül Parkı'nda yürüyüş yapanlar her sabah aynı manzara ile karşılaşıyor. Kayserili vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Gül Parkı'nda sabah saatlerinde bankların etrafında ve çevreye atılmış çekirdek kabuklarını ve soğuk içecek şişelerini görmek mümkün. Her sabah aynı manzara ile karşılaştığını ifade eden bir vatandaş şöyle konuştu; 'Her sabah ben yürüyüş yaparım özellikle bu parkta akşamları çok fazla insan oluyor yani oturacak yer bulmak mümkün değil. Ama maalesef her sabah bu görüntü böyle yerlerde çekirdek kabukları şişeler, kolalar yani bunları hemen şurada çöp var atmak zor olmamalı.' dedi.

Tek Tek Süpürülüyor!

Her sabah karşılaştığı manzara karşısında üzüldüğünü ifade eden bir vatandaş da temizlik görevlilerinin tek tek masaların altlarını süpürmek için uğraştığını ve bunun için yoğun mesai harcadıklarını görünce üzüldüğünü ifade etti. Vatandaşlar yetkililerden denetim yapmasını ve çevreyi kirleten bu kişilere karşı gerekli işlemlerin uygulanmasını talep etti.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme