Bu işte bir incelik var - Spor haberleri

Kayserispor ve Erciyes 38 FK, aynı gün 3 puan sevinci yaşadı. Sarı-Kırmızılı takım, Hatayspor'u, Mavi-Siyahlı takım da İzmir Çoruhluspor'u mağlup etme başarısı gösterdi. İKi Kayseri takımının da haftayı galibiyetle tamamlaması Kayserili sporseverleri sevince boğdu. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de..

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, aylar sonra kazandı.

Sarı-Kırmızılı takım, Pendikspor maçından bu yana aradan geçen 6 ay sonra 3 puanı hanesine yazdırmanın sevincini yaşıyor. Kayserispor, kendisi gibi galibiyete hasret Hatayspor'un konuğu oldu. Mersin'de oynanan maçı Sarı-Kırmızılı takım, 1-0 kazandı. Bu sezon ilk galibiyetini almanın mutluluğunu yaşayan Kayserispor, 3 puanı hanesine yazdırırken, şehrin diğer takımı Erciyes 38 FK da aynı şekilde rakibini mağlup etmesini bildi. Sarı-Kırmızılı takım, rakibine karşı birçok net gol pozisyonundan da yararlanamadı.

Çifte sevinç yaşandı

Üzerindeki psikolojik baskıyı da kıran Kayserispor'da bayram havası yaşanıyor. Sarı-Kırmızılı takım, 6 puan değerindeki maçı kazanarak, 8 puana ulaştı. Kayserispor kazanırken, Erciyes 38 FK'nın da galip gelmesi var olan sevinci ikiye katladı. Aynı şehirde bu güzide iki takım için atan kalpleri sevince boğan Kayserispor ve Erciyesspor'un aynı gün 1'er saat aralıklarla kazanması ‘Bu işte bir incelik var' yorumu da beraberinde getirdi. Kayseri'de bu sezon ilk kez bir çifte zafer sevinci yaşandı. Darısı diğer maçlara diyerek, Kayserispor ve Erciyes 38 FK'ya Kayseri Anadolu Haber olarak başarılarının devamını diliyoruz.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme