Bülent Uygun'dan Burak Yılmaz yorumu...

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Kayserispor maçı sonrası yoğun bakımda tedavi gören kızı için apar topar uçakla şehirden ayrıldı. Maç sonu açıklamalara katılamayan Bülent Uygun, yardımcısı aracılığıyla Burak Yılmaz'a mesaj gönderdi. Uygun, Burak Yılmaz için ne dedi? Detaylar haberimizde...

Süper Lig'in ikinci haftasında Sivasspor ile karşılaşan ve rakibine 2-1 kaybeden Kayserispor, lige kötü bir başlangıç yaptı. Bu müsabaka öncesinde de iki teknik adam Burak Yılmaz ile Bülent Uygun, birbirlerine sarılarak başarı dileklerinde bulundular.

Kızı rahatsız olan ve yoğun bakıma kaldırılan Bülent Uygun, bu maçtan sonra uçakla kızının yanına gitti. Maç sonu röportajlara katılamayan Uygun, yardımcısı Tansu Yan ile Kayserispor teknik direktörü Burak Yılmaz için mesaj gönderdi.

Uygun, Burak Yılmaz'ın ileriki zamanlarda çok iyi teknik direktör olacağını, saha kenarına çok yakıştığını, futbol oynatmaya çalıştığını, kendisine güvendiğini iletti.

Sivasspor Yardımcı Antrenörü Tansu Yan basın açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

'Bülent hocamız uçağa yetişmek için havaalanına gitti. Hocamız özellikle; 15 yıldır Türk futboluna hizmet etmiş olan Burak Hocayı can gönülden tebrik ettiğini iletti. Hocamız, Burak hocanın ileriki zamanlarda çok iyi teknik direktör olacağını, saha kenarına çok yakıştığını, futbol oynatmaya çalıştığını, kendisine güvendiğini özellikle belirtmemi istedi. Biz de Kayserisporlu futbolculara oyunu çirkinleştirmedikleri için, Anadolu derbisini çok güzel oynattığımız için biz de teşekkür ediyoruz. Güzel bir maç oldu. Birkaç taraftarın yaptığı çirkin olayı ne Kayserispor'a ne de Kayserililere mal ediyoruz. Anadolu derbisini kazandığımız için mutluyuz'

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme