Bundan güzel haber olamaz! Gaziantep maçıyla dönüyor - Kayserispor haberleri

Kayserispor'un Gineli savunma oyuncusu Julian Jeanvier, sakatlığını atlattı. Tecrübeli futbolcu takımla birlikte çalışmalara başladı. Jeanvier'in Gaziantep FK maçında oynamasına kesin gözle bakılıyor. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Kayserispor'da sakatlıkları bulunan oyunculardan güzel haberler gelmeye başladı. Sarı-Kırmızılı takımın Gineli savunma oyuncusu Julian Jeanvier, sakatlığını tamamen atlattı. Tecrübeli oyuncu uzun bir aranın ardından yeniden takımla birlikte çalışmalara katıldı. Tecrübeli futbolcunun isteği, teknik ekibin yüzünü güldürdü.

Jeanvier, Gaziantep FK maçında oynayacak mı?

Geçtiğimiz sezon AJ Auxerre'den transfer edilen ve daha önce Kasımpaşa forması da giymiş olan Gineli oyuncu, Gaziantep FK ile oynanacak maçta sahadaki yerini alacak. Takımın savunma hattında Jeanvier'in dönüşü, kadro derinliği açısından büyük bir avantaj olarak görülüyor.

Başkan Ali Çamlı'dan açıklama

Başkan Ali Çamlı, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, sakat oyuncuların çokluğuna dikkat çekmişti. Bu futbolcuların iyileşmesiyle takımın kadro derinliğinin artacağına vurgu yapan Çamlı, "Jeanvier'in iyileşmesi, bize büyük güç katacaktır. Çok iyi hazırlanıyoruz. Gaziantep FK'yı evine puansız göndereceğiz" diye konuştu. Diğer yandan Jeanvier'in yeni imajı da dikkat çekti. Gineli, saçlarını kısa bir şekilde kestirerek, arkadaşlarının ilgi odağı oldu.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme