'Burak Yılmaz'a güveniyorum' - Kayserispor haberleri

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Beşiktaş maçı öncesi teknik direktör Burak Yılmaz'a güvendiklerini belirterek, Beşiktaş'ı mağlup edebilecek güce sahip olduklarını iddia etti. Başkan Ali Çamlı, özellikle sakat oyuncuların çokluğuna dikkat çekerek, bir takım açıklamalarda bulundu. Ayrıntılar Kayseri Anadolu haberde...

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Süper Lig'in 7. Hafta mücadelesinde konuk edecekleri Beşiktaş maçı öncesinde teknik direktör Burak Yılmaz'a, ekibine ve futbolculara güvendiklerini söyledi. Başkan Ali Çamlı, Pazartesi günü Beşiktaş maçının oynanacağını hatırlatarak, Kayserili severleri desteğe çağırdı.

Defans hattı adeta sakatlar ordusuna döndü

Her iki takım içinde de çok zorlu bir maç oynanacağının altını çizen Başkan Ali Çamlı, “Takımda yaşanan sakatlıklardan dolayı ciddi sıkıntılar yaşıyoruz. Özellikle defans bölgesinde birçok oyuncumuzdan yararlanamıyoruz. Majid Hosseini, Arif Kocaman ve Julian Jeanvier, hem Trabzonspor hem de Göztepe maçlarında forma giyemedi. Bu oyuncuların yanı sıra kaptanımız Gökhan Sazdağı'nın da cezalı olması iyice gücümüzü azalttı” dedi.

Ali Karimi sezonu kapattı mı?

Kayserispor'da geçtiğimiz sezonun sonlarına doğru sezonu kapatan Ali Karimi hakkında yine sezonu kapattı iddiaları dolanıyor. Karimi, son antrenmana çıkarak bu iddiaları yalanlamış oldu. Başkan Ali Çamlı da, İranlı futbolcunun uzun süren sakatlığına değinerek, “Ali Karimi de uzun zamandır toparlanamıyor. Ağır bir sakatlık yaşadı. Kendisi de özverili bir şekilde çalışıyor. Ali Karimi'den daha çok yararlanacağız. Yakın bir zamanda tam anlamıyla sahalara dönecek. Bizim her futbolcuya ihtiyaımız var” diye konuştu.

Ali Çamlı: Tek düşüncemiz Beşiktaş maçı

Başkan Ali Çamlı, Beşiktaş maçının önemine dikkat çekerek, “Böylelikle ideal kadromuzla çok fazla maça çıkma fırsatımız olmadı. Geçtiğimiz sezon seriye takmış ve üst sıraları zorlamıştık. Bu yıl da aynı şekilde patlama yapacağız. Şu an tek düşüncemiz Beşiktaş maçı. İki takımın da puan kaybına tahammülü yok. Galibiyetten başka bir düşüncemiz yok. Kayserispor'a gönül veren taraftarlarımızın desteğiyle sahadan 3 puan alarak, sezonun ilk galibiyetini elde etmek istiyoruz. Alacağımız 3 puanı da taraftarımıza hediye etmeyi amaçlıyoruz. Bu hafta sakat oyuncularımızın bazıları dönüyor. Bu da bizim için büyük avantaj oluşturacak. Pazartesi günü tüm Kayserili sporseverleri desteğe bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme