Burak Yılmaz bu hatayı hep yapıyor!

Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, Trabzonspor maçı sonrası yaptığı açıklamalar nedeniyle PFDK'ya sevk edildi. Yılmaz, Göztepe maçında yedek kulübesinde olamayacak. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Kayserispor teknik direktörü Burak Yılmaz İzmir'de yok! Yılmaz, PFDK'ya sevk edildi. Sarı-Kırmızılı takımın başında yardımcı antrenör Serhat süslü görev yapacak.

Hakaret nedeniyle sevk edildi

Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, Trabzonspor maçı sonrası yaptığı açıklamalar nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi. Kurul, Yılmaz'ı 'hakaret' nedeniyle tedbirli olarak sevk etti. TFF'den yapılan açıklamada, “Bellona Kayserispor Kulübü antrenörü Burak Yılmaz'ın, 19.09.2024 tarihinde oynanan Trabzonspor A.Ş. - Bellona Kayserispor Trendyol Süper Lig müsabakasındaki ‘hakareti' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi uyarınca 20.09.2024 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.” denildi. Burak Yılmaz, bu sebeple Göztepe maçında yedek kulübesinde yer alamayacak ve karşılaşmayı tribünden takip edecek.

Çaykur Rizespor maçında da ceza almıştı

Burak Yılmaz, geçtiğimiz sezon da Çaykur Rizespor maçında benzer bir ceza almıştı. PFDK, Burak Yılmaz'a rakip takım tribünlerine ve mensuplarına yönelik sportmenliğe aykırı hareketleri nedeniyle 1 maç soyunma odası ve yedek kulübesine giriş yasağı ile 39 bin TL para cezası vermişti.

Diğer yandan Yılmaz'ın Çaykur Rize ve Trabzonspor maçlarında çok sinirlendiği de dikkatlerden kaçmadı.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme