Burak Yılmaz o oyuncuyu özellikle uyardı! Kayserispor haberleri

Kayserispor'da tüm hesaplar 3 puan üzerine kuruldu. Sarı-Kırmızılılar, Süper Lig'de hedefine emin adımlarla giden Beşiktaş'ı ağırlayacak. Kayserispor, Beşiktaş engelini kayıpsız aşarak, üzerindeki baskıdan kurtulmak istiyor. Teknik direktör Burak Yılmaz,'ın, bu maçtaki en büyük kozu hangi futbolcu olacak? Ayrıntılar Kayseri Anadolu haberde..

Kayserispor'da Beşiktaş maçında kilit isim Miguel Cardoso olacak. Yüksek teknik kapasitesine sahip olan süper sol ayak, mesafe tanımaksızın çektiği şutlarla rakip kalede büyük tehlike oluşturuyor.

Genellikle sol kanatta oynayan, bazı maçlarda ise forvet olarak da görev alan Cardoso, takımın en büyük itici gücünün taraftar olduğunun altını çizdi. Portekizli, şu ana kadar 1 gol atarken, 439 dakika görev aldı. Hırs ve isteği ile dikkat çeken tecrübeli futbolcu, Beşiktaş'ı mağlup edecek güce sahip olduklarını dile getirdi.

'Şu an tek düşüncemiz Beşiktaş maçı'

Sakat ve cezalı oyuncuların sayısının takımın genel performansını etkilediğine vurgu yapan Cardoso, “Biz sahaya taraftar desteğini arkamıza alarak çıkacağız. Hedefimiz, kendi evimizde maç kazanmak. Beşiktaş maçı kolay geçmeyecek. Takım halinde mücadele edip, sezonun ilk galibiyetini elde etmek istiyoruz. Bir haftada birbirinden zor 3 maça çıktık. Dolayısıyla takım olarak yorulduk. Şu an tek düşüncemiz Beşiktaş maçı. Son oynadığımız Göztepe maçı geride kaldı. Gerekli dersleri çıkardık. Kayserispor taraftarlarını desteğe bekliyoruz” diye konuştu. Miguel Cardoso, Sivasspor maçında fileleri havalandırarak, sezonun ilk golüne imza atmıştı.

Burak Yılmaz, Miguel Cardoso'yu uyardı

Takımın hücum anlamındaki en büyük silahı olan Muguel Cardoso, sarı kart sınırında bulunuyor. Son olarak Trabzonspor maçında gördüğü sarı kart ile sınıra gelen Portekizli, Beşiktaş maçında kart görürse Başakşehir deplasmanında forma giyemeyecek. Kayserispor teknik direktörü Burak Yılmaz, Portekizli oyuncuyu, 'Sana ihtiyacım var' diye özellikle uyarıda bulundu.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme