Buraya ne yapılıyor?

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Yamula ağaçlandırma projesi kapsamında 3 milyon fidandan 2 milyonunun başarıyla dikildiğini ve tuttuğunu duyurdu. Yamula'nın mavisini ormanın yeşiliyle buluşturmayı başarabilecek bu proje, doğa severlerin yeni gözdesi olacak. Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Youtube Kanalı
Abone Ol

Yamula'da mavi ve yeşilin büyülü buluşması meydana geliyor.

Kocasinan'da büyük emeklerle dikilen iki milyon fidan toprağa kazandırıldı. Yamula Barajı, Kayseri'nin en önemli doğal güzelliklerinden biri olmaya aday.

Patlıcanı ile dünyaya nam salan Yamula, şimdi de yeşil tonlarıyla farkını hissettirmeye hazırlanıyor. Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, daha önce el attığı proje meyvelerini vermeye başladı.

Bölgede yeni bir ağaçlandırma projesi için başlatılmıştı. Bu devasa proje, Yamula'nın mavisini, doğanın huzurlu yeşiliyle buluşturmaya başladı.

'Söz verdiğimiz gibi Yamula Yeşil ve Mavi'nin buluştuğu bir cazibe merkezi olacak' diyen Vali Çiçek, ağaçlandırma projesinin başarısından memnun kaldığını dile getirdi.

Yamula'da daha önce dikilen iki milyon fidanın tuttuğunun müjdesini veren Vali Çiçek, 3 milyon fidanın dikilmesini hedeflendiğini kaydederek, ‘Yamula'da geçen yıl başladığımız ağaçlandırma projesi kapsamında dikilecek olan üç milyon fidanın iki milyonluk kısmı tamamlandı ve tuttu. Kayseri Orman Bölge Müdürlüğümüz ve Kocasinan Belediyemizin emekleriyle Yamula'nın mavisinde bir orman yeşerecek' dedi.

ÖZEL HABER
Yorumlar 1
Erciyesdagi 01 Kasım 2023 03:01

YAZMAYIM DIYOM DAYANAMIYORUM 2 MILYON FIDAN DIKILMESI.ICIN SAYIN VALI GOKMEN.CICEGIN KAYSERIYE GELMESIMI BEKLENDI??? 12 SENEDIR BELEDIYE NIYE BEKLEDI??? ALLAH ASKINA VE KAPUSBASI VE.SOGANLIYIDA BU.SAYIN VALIMIZ CANLANDIRDI KAC SENE BURALAR.IHMAL EDILDI BELEDIYELERIMIZ RANT.PESINDENMI KOSTULAR ACABA???? NOT.AYRIYETEN.BU BU KUSCU MARINADAKI LOKANTADA KAYSERI YEMEKLERI YOK OLACAK.ISMI BU VARSA YOKSA BAHALI ET YEMEKLERI YANI.SEHIR DISINDAN.GELEN MISAFIRE KAYSERI YEMEKLERI YEDIRSEK DAHA IYI.OLMAZMI??? Selamlar hollanda

Bakmadan Geçme