Büyük Değişim - Herkes onu konuşuyor!

Kayserispor'un Portekizli kanat oyuncusu Aylton Boa Morte'nin büyük değişimi dikkat çekiyor. Cristiano Ronaldo'yu anımsatan fiziksel gelişimi ve geçtiğimiz sezonki başarılı performansıyla takımına büyük katkı sağladı. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Kayserispor'un Portekizli kanat oyuncusu Aylton Boa Morte'nin büyük değişimi dikkat çekiyor.

Cristiano Ronaldo benziyor

Geçtiğimiz sezon başında transfer edilen ve attığı gollerle takıma büyük katkı sağlayan Morte, vatandaşı Cristiano Ronaldo'ya benzemeye başladı. Sağ kanatta etkili futbolu ile rakip takımlara zor anlar yaşatan Morte, son yapılan antrenmanda kaslarıyla dikkat çekti. Morte'nin bu görüntüsü, Ronaldo'yu anımsattı.

Morte, ilk golünü Hatayspor'a karşı atmıştı

Her geçen hafta performansını yükselten Morte'nin antrenmanlardaki hırs ve isteği, yönetim ve teknik heyetin yüzünü güldürüyor. Geçtiğimiz sezon 8 gol, 2 asistlik bir katkı sağlayan Morte, ilk golünü Hatayspor'a karşı atmıştı. İstikrarlı futboluyla takıma itici güç sağlayan Boa Morte, Mehdi Bourabia'nın da takıma katılmasıyla birlikte daha da güçlendiklerini belirtti.

Taraftarın sevgilisi oldu

Yeni sezonun başlamasını iple çeken Morte, attığı goller sonrasında açtığı taklalarla taraftarın gönlünde taht kurdu. Morte'nin bu sezon da aynı performansı sürdürmesi bekleniyor. Portekizli, geçtiğimiz sezon 32 maçta forma giyerken, 8 gol, 2 asist yaptı ve 2634 dakike ter döktü.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme