Büyük proje Mangalda sucuk olayıyla nasıl gölgelendi?

Kayseri'de Erciyes Yüksek İrtifa Merkezi'nin açılış programı nedeniyle Gençlik Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Kayserili milletvekilleriyle şehir protokolü Erciyes'e gitti. Burada protokolün mangalda sucuk yapması büyük tepki topladı. Büyük proje mangada sucuk olayıyla gölgelendi. Detaylar Kayseri Anaadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Erciyes Yüksek İrtifa Kamp merkezi sporcuların gözdesi konumuna geldi. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın katılım sağladığı resmi açılış töreninde Kayserili vekillerin mangalda sucuk yaptığı görüntüleri gündem oldu. Büyük projenin bu görüntülerle gölgelenmek istendiği şeklinde değerlendirildi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yaklaşık 1850 metre rakımda hizmet vermeye devam eden futbol, basketbol, yüzme, atletizm ve bisiklet gibi sporları içine alan geniş bir çerçevede spor merkezi olarak şehre kazandırdığı Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi için açılış töreni düzenlendi.

Açılış Programına katılan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Ayşe Böhürler ve Murat Cahid Cıngı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı ve spor camiası katıldı.

Erciyes'te mangalda sucuk görüntülerine tepki!

Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi açılışında Bakan Bak ve AK Partili vekiller mangalda sucuk yaptı. Mangal başında 'Balık da var, hamsi de var, sucuk da var... Çevir yanmasın!' sözleri sosyal medyada tepki topladı.

Ancak, Bakan Bak'ın Kayseri'ye gelmesi nedeniyle kentin simgesi olan sucuğun tanıtılmasının amaçlandığı belirtildi.

Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi bu olayla gölgelendi!

Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi şehrin prestijine önemli katkı sağladığı görülüyor. Özellikle U-16 Milli Takımlar Futbol Turnuvası'na ev sahipliği yapması kamuoyunda yankı uyandırdı. Kayserispor-Eyüpspor maçı için kente gelen Arda Turan da Romanya, Danimarka ve Portekiz'in katılımıyla düzenlenen turnuvada, milli takımın Romanya'yı 5-1 mağlup ettiği ilk maçı yerinde takip etti.

Turan, Dünyada pek çok kamp merkezini gördüğünü, iklim koşulları bakımından da Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nin uygun olduğunu dile getirdi.

Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde 6 saha hazır durumda olduğu ifade edildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 'Şu anda 2 maç yapılıyor, 4 takımımız yararlanıyor. 2 diğer tarafta sahamız var, 2 tane de ektik inşallah önümüzdeki sezona devam edecek. Toplam 8 saha olacak. Olimpik yüzme havuzumuz, basketbol, hentbol ve voleybol gibi çok amaçlı sporda kullanılan kapalı spor salonumuz ve ikinci katında fitness merkezi ile spor camiasına ‘ben buradayım' diyor.' ifadelerini kullandı.

Sporcuların gelişimi için önemli bir dönüm noktası olduğu belirtilen tesisin geleceğin yıldızlarını yetiştirecek bir yuva olacağı kaydediliyor.

Büyük projenin mangala sucuk yapma görüntüleriyle gölgelendiği şeklinde değerlendirme yapıldı.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme