Büyük projede inşaat başladı! Vali Çiçek: En kısa sürede...

Türkiye'nin en büyük ve en önemli rehabilitasyon merkezlerinden birisi olacak olan Kayseri Yeşilay Rehabilitasyon Merkezi projesinde inşaat başladı. Vali Gökmen Çiçek inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

Kayseri Yeşilay Rehabilitasyon Merkezi, Kayseri Valiliği, Kayseri Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB), Kayseri Büyükşehir Belediyesi, İncesu Belediyesi ve Türk Yeşilay Cemiyeti işbirliği ile yapılıyor.

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek sosyal medya hesabından yeni uyuşturucu rehabilitasyon merkezinin inşaatına başlandığını duyurdu. Uyuşturucuyla mücadelenin iki ayağı olduğunu belirten Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, ilk ayağın uyuşturucuya hiç başlamamış çocukları, gençleri korumak, önlem almak; ikinci ayağın ise uyuşturucu kullanan gençleri iyileştirmek, yeniden kazanmak olduğunu söylemişti.

40 yataklı rehabilitasyon merkezi

Vali Gökmen Çiçek açıklamasında,"Yeşilay ile birlikte hayırseverlerimizin desteğiyle bölgemizin en büyük uyuşturucu rehabilitasyon merkezi yapmak için çıktığımız yolda çok şükür inşaatımıza başladık. Hiç bir gencimizi uyuşturucuya kurban vermeyeceğiz. Bir yandan kolluk kuvvetlerimiz alçaklara aman vermezken bir yandanda bu illete bir şekilde bulaşmış olan gençlerimizi sahipsiz bırakmayacağız. Onların tedavi edip topluma kazandırmak için 40 yataklı rehabilitasyon merkezini en kısa sürede tamamlayacağız" ifadelerini kullandı.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme