Büyükkılıç'tan Memur-Sen'e Güçlü Mesaj!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Memur-Sen Kayseri İl Temsilciliği'nin Eylül Ayı Genişletilmiş İl Divan Toplantısı'na katılarak sendika üyeleri ile bir araya geldi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

TAKİP ET

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Memur-Sen Kayseri İl Temsilciliği'nin Eylül Ayı Genişletilmiş İl Divan Toplantısı'na katılarak sendika üyeleri ile bir araya geldi. Toplantıda konuşan Büyükkılıç; 'Kaygusu olmayan, derdi olmayan, şehrine, ülkesine, bayrağına, vatanına, milletine bir sevda beslemeyen elbette sonunda başarısız olur' dedi.

Kayseri ortak paydasında, kentte uyum kültürünün tesis edilmesi ve sürdürülmesine önem veren Başkan Büyükkılıç, bu doğrultuda kamu kurum ve kuruluşlarının idareci ve yöneticilerinin yanı sıra Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilci ve üyeleri ile de bir araya gelmeye devam ediyor.

Büyükkılıç, bu kapsamda, Memur-Sen Kayseri İl Temsilciliği'nin Eylül Ayı Genişletilmiş İl Divan Toplantısı'na katıldı. Sendika üyeleri ile bir araya gelen Başkan Büyükkılıç, Memur-Sen Kayseri İl Temsilciliği Eylül Ayı Genişletilmiş İl Divan Toplantısı'nın hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'a, Memur-Sen Kayseri İl Temsilciliği'nin Eylül Ayı Genişletilmiş İl Divan Toplantısı'nda AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy da eşlik etti.

Bir restoranda gerçekleşen toplantıda sendika üyelerine hitap eden Başkan Büyükkılıç; 'Eğitimin çok önemli olduğunun hepimiz farkındayız. Eğitim bizim olmazsa olmazımız. Sendika tabi ki önemli bir alan, ancak teşkilatımızın bünyesinde olan dostlarımızın donanımlı, eğitimli ve ufuklu olup yaşantısıyla, felsefesiyle herkesin takdir edeceği kişiler olması gerekir. Bunun için bilgi, donanım gerekir. Bilgi güçtür. O açıdan sizleri takdir ediyor her zaman da teşvik ediyoruz bu anlayış içerisinde' diye konuştu.

'Şehrine, Ülkesine, Bayrağına, Vatanına, Milletine Sevda Beslemeyen Başarısız Olur'

Büyükkılıç, birlik, beraberlik vurgusu yaparak, 'Dayanışacağız, birbirimize sahip çıkacağız. Kayseri'miz stratejik bir şehir. Kaygusu olmayan, derdi olmayan, şehrine, ülkesine, bayrağına, vatanına, milletine bir sevda beslemeyen elbette sonunda başarısız olur. Güçlü olmamız lazım' dedi.

Memur-Sen Kayseri İl Temsilci Mehmet Emin Aslantürk de Başkan Büyükkılıç'a, toplantıya teşrifleri, kente hizmetleri ve Sivil Toplum Kuruluşlarına desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Bakmadan Geçme