Çanakkale zaferi Kumsmall AVM'de kutlanıyor

Dünya tarihinde önemli bir dönüm noktası ve Türkiye tarihinin de en büyük zaferlerinden biri olan Çanakkale Zaferi, Avrupa'nın en büyük karma AVM'si olan KUMSmall AVM'de anlatılacak ve kutlanacak. Ne zaman açılacak, ücretli mi? Haberin detayları Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri Haberlerinde..

TAKİP ET

Dünya tarihinde önemli bir dönüm noktası ve Türkiye tarihinin de en büyük zaferlerinden biri olan Çanakkale Zaferi, Avrupa'nın en büyük karma AVM'si olan KUMSmall AVM'de anlatılacak ve kutlanacak.

KUMSmall AVM'de 6 Temmuz Perşembe günü açılacak ve 12 Temmuz Çarşamba gününe dek sürecek sergiyi gezenler şanlı tarihe tanıklık etme şansı bulacak.
Gerçek tarihi objelerle açığa çıkaran sergi 6 Temmuz Perşembe günü açılacak ve 6-12 Temmuz tarihleri arasında ücretsiz olarak gezilebilecek. Her türlü yokluk ve yoksulluğa rağmen yazılan destana ait objelerin, küllerinden doğan Türk Milleti'nin neler yapabileceğini gösteren eserler, Avrupa'nın en büyük karma AVM'si olan KUMSmall AVM'de düzenlenecek olan anlamlı sergi ile gösterilecek.

Bakmadan Geçme