CHP'de erteleme kararı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Melikgazi İlçe Kongresi, parti genel merkezinin aldığı kararla ertelendi. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Melikgazi İlçe Kongresi, parti genel merkezinin aldığı kararla ertelendi. 27 Ekim 2024'te yapılması planlanan kongre, yeni bir düzenlemeyle 3 Kasım 2024 tarihine alındı.

Parti genel merkezi tarafından yapılan duyuruda, delege seçimlerine yönelik itirazların sonuçlandırılması ve Siyasi Partiler Kanunu'nda belirtilen sürelerin göz önünde bulundurulmasının bu kararı zorunlu kıldığı ifade edildi. Genel merkez, ilçe yönetiminden kongrenin yeni belirlenen tarihte gerçekleştirilmesi için gerekli adımların atılmasını talep etti.

Kongre tarihinin ertelenmesiyle, Melikgazi İlçe Başkanlığı seçimleri de ileri bir tarihe ertelenmiş oldu. Yeni yönetim ve ilçe başkanının kim olacağı ise 3 Kasım'da yapılması planlanan kongrede belirlenecek.

Parti genel merkezi tarafından yapılan açıklamada, ‘Delege seçimlerinin tamamlanmasının ardından Melikgazi İlçe Kongresi'nin 27 Ekim'de yapılacağı duyurulmuştu. Ancak itirazların karara bağlanması ve yasal sürelerin gözden geçirilmesi nedeniyle kongre, 3 Kasım 2024 tarihine ertelenmiştir. İlgili çalışmaların belirtilen tarihte tamamlanması önem arz etmektedir. Çalışmalarınızda başarılar dileriz,' denildi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme