ÇOCUKLAR BU SİRKİ ÇOK SEVDİ

Büyükşehir Belediyesi tarafından Kayseri'ye getirilen salon sirki büyük ilgi gördü. Sömestre tatilini fırsat bilen çocuklar gönüllerince eğlendi.

Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde Kayseri'ye gelen Salon Sirki büyük ilgi gördü. Kadir Has Kültür Sanat Merkezi'nde her gün iki seans halinde gösteri yapan Salon Sirki, izleyicilere 120 dakika süren bir heyecan yaşattı.

Büyükşehir Belediyesi Kayserilileri farklı ve renkli bir etkiliklerle buluşturmaya devam ediyor. Sömestr tatilinde aileler Salon Sirki ile Kadir Has Kültür Sanat Merkezi'nde buluşturdu.

120 dakikalık sirkte, akrobatlardan, palyaçolara, hulahop ve balans şov gösterisinden jonglör ve bisiklet cambazına kadar birbirinden heyecan verici gösteriler sergilendi. 1 Şubat'ta Kayseri'ye gelen Salon Sirki 5 Şubat Pazar günü yapılan gösterilerle programını sona erdirdi. Çocuklarıyla birlikte Salon Sirki'ni izlemeye gelen aileler çocuklara sömestr tatilinde böyle bir etkinlik sunulmasından dolayı Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ettiler. BASIN BÜLTENİ

Bakmadan Geçme