Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Heykeline Saldırdılar!

Kayseri'de henüz kimliği belirlenemeyen iki sahış, Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk heykeline balta ile saldırdı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

Youtube Kanalı
Abone Ol

Kayseri'de henüz kimliği belli olmayan iki şahıs, Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk heykeline balta ile saldırdı.

Görüntüler vatandaşlar tarafından kayıt altına alındı. Kayıt altına alınan görüntülerde bir kadın ve bir erkek olmak üzere iki şahsın Meydan'da bulunan Atatürk heykeline balta ile saldırdıkları görüldü. İhbarların üzerine polis ekipleri olaya müdahale ederek, saldırı düzenleyen iki şahsı gözaltına aldı.

Konu ile ilgili olarak Kayseri Valiliği'nden açıklama yapıldı. Konunun detaylı olarak araştırıldığının belirtildiği açıklamada, 'İlimiz Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı'na balta ile zarar vermeye çalışan dayı - yeğen oldukları tespit edilen, Tufanbeyli nüfusuna kayıtlı 1965 doğumlu Y.K. ve Kocasinan nüfusuna kayıtlı 1993 doğumlu Z.A. isimli 2 şahıs, ihbar alınması üzerine, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizce derhal müdahale edilerek men edilmiş ve gözaltına alınmışlardır. Konu detaylı olarak araştırılıp kamuoyu ile paylaşılacaktır' ifadelerine yer verildi.

Konu ile ilgili soruşturma başlatıldı.

ÖZEL HABER
Yorumlar 7
Burcu 16 Haziran 2024 20:08

Gayet olağan bir durum!Esas şaşıranlara şaşırmak lazım!Suda kaynadığını farketmeyen kurbağalar gibi nüfusun bir kısmı!Bu ülkede karşı devrim oldu!Kabullenmeyenler,farkında bile olmayanlar hala şaşırıyor!Atatürk’ün yasal mirasının üzerine saray yaptılar,tüm kurumlar kapatıldı ya da işlevi yok,binası var!Medrese eğitimi var,çocuklar okula dahi gitmiyorlar,ordunun bile alternatifi var!İran muhafızları gibi gençlerin kıyafetlerine müdahale ediliyor!Kimin hapiste kalacağına,çıkacağına şahıslar karar veriyor!Tarım bakanı 25 yılda 100 milyon sığınmacı alacağız ülkeye diyor!Parsel parsel araziler satılıyor.Yani şaşırmanız garip!

Vatan hainleri 16 Haziran 2024 19:53

Bu vatan hainlerini sınır dışı etmek gerekiyor. Defolsun gitsinler. Cezaevinde beslemeyin.

burak 16 Haziran 2024 19:49

keşke denk gelseniz o kolları kırarız :)

hğsnğ 16 Haziran 2024 18:36

Atatürk ne yaptı size iyilikten başka? Bize mükemmel bir ülke bıraktı parçalanmaktan kurtardı. Bunu anca ermeniler yapar.

Düşünür 16 Haziran 2024 17:16

Niye saldirmislar, nasıl haber yapıyorsunuz,

Bülent 16 Haziran 2024 16:50

yakalanarak sorgulanmaları ve tek bir şeyin sorulması lazım "bir heykele saldırarak ne yapmayı amaçladınız"

Sarp 16 Haziran 2024 16:03

???

Bakmadan Geçme