Cumhuriyet Meydanı'nda eğlence - Soğuk hava ve yağmura aldırış etmeden!

Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nda, maraton koşusu için kurulan etkinlik alanında vatandaşlar soğuk hava ve yağmura aldırış etmeden doyasıya eğlendi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

Youtube Kanalı
Abone Ol

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Spor A.Ş. tarafından düzenlenen 4.Uluslararası Yarı Maratonu için Kayseri Cumhuriyet Meydanı tören alanında etkinlikler düzenleniyor. Vatandaşlar soğuk hava ve yağmura aldırış etmedene etkinlik alanında doyasıya eğleniyor.

Çeşitli yarışmalar ve müzik topluluklarının yer aldığı etkinlerde vatandaşlar oyun havası ve halaylar eşliğinde keyifli anlar yaşadı. Birçok vatandaşın müziğin ritmine eşlik ettiği görüldü. 4.Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu bugün başladı. Katılımcılar Cumhuriyet Meydanı'nda kurulan etkinlik alanından start aldı. Ödül töreni ilerleyen saatlerde gerçekleşecek.

Etkinlik alanında çok sayıda yerli ve yabancı turistler bulunurken, Cumhuriyet Meydanı'nda müzikler eşliğinde eğlence devame ediyor. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'da Cumhuriyet Meydanı'nda yağan sağanak yağmura rağmen vatandaşlara eşlik ediyor. Başkan Büyükkılıç, 'Beraber yürüdük biz bu yollarda, beraber ıslandık yağan yağmurda' diyerek vatandaşların arasına karıştı. Etkinliğin saat 14.00'a kadar devam etmesi bekleniyor.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme