Cumhuriyet Meydanı'nda kutlama var!

Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nda SMA'lı Aysima bebeğin kampanyasının bitişi kutlandı. Meydan'da yaşanan mutlu dolu anlara 270 bin TL eksiği kapatarak destek olan Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin'de katıldı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Youtube Kanalı
Abone Ol

Kayseri'nin SMA'lı bebeği Aysima'nın kampanyası Perşembe günü tamamlandı. Cuma gününden beri kutlamalara devam eden Aysima bebeğin ailesi ve tüm destek verenleri Cumhuriyet Meydanı'nda kutlama yaptı. Kampanyanın bitmesi için gerekli olan 270 bin TL'yi ödeyen Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin'de aileyi yalnız bırakmadı.

Henüz 2 aylıkken SMA teşhisi konulan Aysima bebeğin kampanyasında sona gelindi. Geçtiğimiz yıldan beri ailenin verdiği yoğun mücadele sonucunda Aysima bebek tedavisi için gerekli olan para miktarına ulaştı. Doğum gününde açılan son kampanya ile gerekli olan bütün para toplandı. Saat 16.00 sularında 270 bin TL ihtiyaç kaldığını duyuran ailenin imdadına Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin yetişti. Ailenin ihtiyacı kalan tüm parayı ödeyen Metin, kutlamalarda ailenin yanında bulundu. Cumhuriyet Meydanı'nda Vosvos araçların ve doğum günü parti organizasyonun olduğu bir alan kuruldu. SMA'dan tedavi görerek sağlığına kavuşan Mehmet Eymen'de Aysima'ya destek için yanında bulundu. Ailenin mutluluğu gözlerinden okunurken, kutlamalar gökyüzüne balon bırakma eşliğinde devam ediyor.

Aysima için düzenlenen etkinlikte Kayseri kamuoyuna çağrıda bulunan Başkan Metin, SMA ile mücadele eden Muhammed Yusuf Aktaş'ın kampanyasına da 50 bin TL bağışta bulundu. Metin ayrıca Muhammed'in kampanyası için sonuna kadar mücadele edeceğini kaydetti.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme