Cumhuriyet Meydanı'ndaki Emeklilerin Yeni İşi Belli Oldu!

Kayseri'de bulunan emekliler Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya geliyor. Meydanda oturan emekliler birbirleriyle sohbet ederek sosyalleşiyorlar. Meydanda oturan emekliler kendilerine yeni bir iş buldu. Bakın, emeklilerin yeni işi ne oldu? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Kayseri'de bulunan emekliler Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya gelerek, burada sosyalleşiyorlar. Cumhuriyet Meydanı'nda oturan emeklilerin yeni işi sokak röportajları oldu.

Cumhuriyet Meydanı, emeklilerin ve ileri yaştaki insanların zaman geçirmek için Kayseri'de en çok vakit geçirdiği yerlerden biri. Hem ulaşımının kolay olması hem de gölge alanların bulunması sebebiyle emekliler Cumhuriyet Meydanı'na akın ediyor. Havanın güzel olduğu zamanlarda, Cumhuriyet Meydanı'nda oturan emekliler, adeta meydanı dolduruyor.

Mikrofon Görünce Koşuyorlar!

Sokak röportajlarında gençler mikrofonu gördüklerinde kaçarken, emekliler mikrofonu görünce koşarak geliyorlar. Emekliler, maaşlarının yetersiz olmasından dolayı başka bir yere gidemediğini, bu yüzden Cumhuriyet Meydanı'nda vakit geçirdiğini belirtiyorlar. Mikrofon uzatıldığında konu ne olursa olsun emekli maaşlarına değiniyorlar. Seslerini duyurmak için mikrofonları kovalayan emekliler, verdikleri röportajların yayınlanması için sık sık hatırlatmalar yapıyorlar. Birçok emekli de röportajları yayınlanmadığında ajansların kapılarına giderek neden yayınlanmadığını soruyorlar.

Bir emekli, ‘Akşama kadar burada oturuyoruz. Siz geliyorsunuz konuşuyoruz, rahatlıyoruz,' ifadelerini kullanırken, başka bir emekli, ‘Sesimizi duysunlar diye çabalıyoruz. Maaşlarımız çok düşük,' dedi. Ayrıca, sokak röportajlarında Cumhuriyet Meydanı'nda hep aynı emekli vatandaşların konuşması dikkat çekiyor.

ÖZEL HABER
Yorumlar 3
Mustafa 10 Temmuz 2024 13:20

Ordaki emekliler gelip geçene bakarak karın doyuruyor zam farkını ikiye çıkarıyorlar

Erdem Ceylan 10 Temmuz 2024 12:15

Tek çekincem , emekli olunca meydanda ki emekli popülasyonuna karışıp entegre olup gitmek, kendime şimdiden yeni seçenekler üretmeliyim ????

Hasan 09 Temmuz 2024 19:37

Oradaki güvercinler bunların simit artıkları sayesinde karnı doyuyor..

Bakmadan Geçme