Dadaloğlu Derneği'nden Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'ne Anlamlı Ziyaret

Dadaloğlu Derneği Başkanı Galip Bitigen, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında Bitigen, derneğin faaliyetleri ve kendi göreve geliş süreci hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

TAKİP ET

Dadaloğlu Derneği Başkanı Galip Bitigen, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. Bitigen kendisinin göreve geliş sürecini ve dernek geçmişi hakkında bilgiler verdi.

Galip Bitigen, ziyarette yaptığı konuşmada, Dadaloğlu Derneği'nin köklü geçmişi hakkında bilgi verdi. Bitigen; ‘Öncelikle bizim davetimizi kırmayıp kabul ettiğiniz için şahsım ve Dadaloğlu Derneği adına teşekkür ediyorum. Derneğimiz 1993 yılında kuruldu ve 31 yıllık köklü bir dernek. Ben de 13 Şubat 2024 tarihinde yönetim kurulu başkanımızın bir siyasi partiden aday olması nedeniyle yönetim kurulumuz toplandı. Bunların teveccühüyle ben Dadaloğlu Derneği Başkanı seçildim. Ancak daha sonra, 4 Mayıs 2024'te normal genel kurulumuz yapıldı ve bu genel kurulla Dadaloğlu Derneği Başkanlığı görevine getirildim' dedi.

Bitigen'den Kösedağ'a Tebrik

Bitigen, konuşmasında ayrıca Metin Kösedağ'a ve cemiyet üyelerine teşekkür ederek; ‘Tahminime göre Metin Kösedağ, 2 Mayıs 2024 tarihinde, eğer hafızam beni yanıltmıyorsa, siz de tekrar Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı görevine getirildiniz. Bu vesileyle sizi de tebrik ediyoruz. Başarılarınızın devamını diliyorum. Hem derneğimiz adına hem de size hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak için bugünü seçtik. Siz de bizi kabul ettiğiniz için teşekkür ediyorum' diye ekledi.

Kösedağ'dan Ziyaretçilere Teşekkür

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; ‘Sizleri burada ağırlamaktan son derece mutluyuz. Hepsi tanıdık yüzler, simalar. Hoş geldiniz, şeref verdiniz. Tabii ki sizin seçimlerinizde hayırlı uğurlu olsun. Sivil toplum kuruluşlarının kendi çapında çok daha önemli görevleri var. Bu anlamda derneğinizin de üzerine düşeni fazlasıyla yapacağına inanıyoruz' ifadelerini kullandı.

İş Birliği ve Destek Sözü

Kösedağ, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti olarak her derneğe, her partiye ve her kamu kurum kuruluşuna aynı mesafede olduklarını vurguladı. ‘Kayseri Gazeteciler Cemiyeti olarak her derneğe, her partiye ve her kamu kurum kuruluşuna aynı mesafedeyiz. Dolayısıyla Dadaloğlu Derneği'yle de yapabileceğimiz iş birlikleri olduğu takdirde seve seve yapabileceğimizi ve yanınızda olduğumuzu belirtmek istiyorum. Sizleri burada görmekten şeref, onur duyuyoruz' dedi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme