Daha hırslı, daha istekli- Kayserispor Haberleri

Kayserispor, yeni teknik direktörü Sinan Kaloğlu yönetiminde Gaziantep FK ile oynayacağı zorlu maça büyük bir istekle hazırlanıyor. Sarı-Kırmızılı takımda hedef: mutlak 3 puan alarak alt sıralardan kurtulmak. Kayserispor-Gaziantep FK maçı hangi gün, saat kaçta başlayacak? Takımda sakat ve cezalı oyuncu bulunuyor mu? Kayserispor'a dair tüm gelişmeleri Kayseri Anadolu Haber'den takip edebilirsiniz...

Kayserispor, Süper Lig'in 9. haftasında sahasında oynayacağı Gaziantep FK maçını final olarak görüyor.

Bu sezon ligde henüz 3 puanla tanışamayan Sarı-Kırmızılı ekip, gözünü Gaziantep FK maçına dikti. Kendisi gibi alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Gaziantep FK'yı evinde olan Kayserispor'da yeni teknik direktör Sinan Kaloğlu'nun takımda pozitif bir hava oluşturduğu dikkatlerden kaçmadı. Sinan Kaloğlu yönetiminde hazırlıklarını sürdüren takımda oyuncuların daha hırslı ve istekli oluşu, yönetim ve teknik heyetin yüzünü güldürdü.

Sinan Kaloğlu'nun hamleleri olumlu karşılandı

Genç teknik direktör Kaloğlu, ilk antrenmanda kadro dışı bırakılan Joseph Attamah ve Dimitrios Kolovetsios'u affederek takıma dahil etmesi taraftarlar tarafından olumlu karşılandı.. Bu karar, takım içerisindeki motivasyonu büyük oranda artırdı. Kadro derinliği sınırlı olan Kayserispor, Gaziantep FK karşısında mutlak 3 puan hedefliyor.

Majid Hosseini ve Anthony Uzodimma oynamayacak

Kayserispor'da, sakatlıkları devam eden İranlı stoper Majid Hosseini ve Anthony Uzodimma Gaziantep karşısında forma giyemeyecek. Sarı-Kırmızılı takım,, Gaziantep FK maçının hazırlıklarına bugün yapacağı antrenmanla devam edecek. Milli araya Başakşehir'den alınan 1 puanla moralli giren Kayserispor'da, teknik direktör değişikliğinin ardından motivasyonun artması taraftarların da umutlarını artırdı.

Kayserispor - Gaziantep FK maçı ne zaman oynanacak?

Kayserispor ile Gaziantep FK arasında oynanacak olan zorlu maç, 19 Ekim Cumartesi günü saat 13.30'da RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda başlayacak. Bu zorlu maçı kazanarak alt sıralardan kurtulma mücadelesinde verecek olan Kayserispor, taraftarına güveniyor.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme