Demirezen'in yönetim listesi belli oldu! İşte o isimler...

Milliyetçi Hareket Partisi 14'üncü İl Kongresi Kadir Has Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Ahmet Bağçovan'ın görevden ayrılmasıyla yerine Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin oluruyla atanan ve İl Başkanlığı görevini yürüten Seyit Demirezen, kongreye tek liste tek isim olarak girdi ve il başkanı oldu. Peki Demirezen'in yönetiminde hangi isimler yer aldı? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

Milliyetçi Hareket Partisi 14'üncü İl Kongresi Kadir Has Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Ahmet Bağçovan'ın görevden ayrılmasıyla yerine Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin oluruyla atanan ve İl Başkanlığı görevini yürüten Seyit Demirezen, kongreye tek liste tek isim olarak girdi.

Başkan Demirezen kongrede şunları kaydetti; “16 ilçe kongremizi ilke ve ülkülerimize yakışır bir şekilde gerçekleştirdik. Bu vesile ile tüm ilçe teşkilatlarımızı tebrik ediyorum. Geçmiş dönemdekiler bu onurlu görevi bugüne kadar yerine getirmiştir. Kim ki bu davaya kum tanesi kadar hizmet etmiş ise hepsinden Allah razı olsun."

2023 Lider Ülke Türkiye vizyonuna sarılıyoruz...

Önce ülkem ve milletim, partim ve ben diyen Demirezen şu ifadeleri kullandı: "Kurultaylarımız; birlik ve beraberliğimizin pekiştiği, azim ve inancımızın tazelendiği, kararlı yürüyüşümüzün hız kazandığı manevi zamanlardır. Yarım asrı aşan siyasi geçmişimizle, geleceğe daha emin adımlarla yürüyor, Sayın Genel Başkanımız, Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendinin hedef gösterdiği, 2023 Lider Ülke Türkiye vizyonuna sımsıkı sarılıyoruz. Bugünden itibaren yüksek vazife bilinci ve ülküdaşlık hukuku çerçevesinde bir ve beraber olacağız. Kimseyi ayırıp, ayrıştırmayacağız. Unutmayın ki bizler aynı davaya edilen iman, aynı yöne dönen yüzleriz. Şahsi bir ihtirasa kapılmadan, Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendi'nin de buyurduğu gibi ‘Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben' diyeceğiz" Dedi.

Bu yolda günübirlik siyasetin cilvesine kapılanlara yer yoktur!

Bu yolda manevi miraz soyguncularına iltimas yoktur sözlerine yer veren Demirezen; "Bizim yolumuz inanmışların, adanmışların ve zorluklar karşısında yılmayanların yoludur. Bu yol şehitler kervanıdır. Varlığını Türk milletine armağan edenlerin yatağıdır. Bu yolda günübirlik siyasetin cilvesine kapılanlara asla yer yoktur. Bu yolda partimizin ve liderimizin çizgisinden sapanlara asla itibar yoktur. Bu yolda milli birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere, çaşıtlara ve manevi miras soyguncularına iltimas yoktur ve bundan sonra da olmayacaktır. Bu yolda geçmişinden kopanların, gerçeklerden savrulanların, geleceğe şaşı bakanların kıymeti harbiyesi yoktur" Dedi.

Memleketini dalavere siyasetiyle, teröre peşkeş çekmeyen vatan sevdalıları burada…

Demirezen konuşmasında saldırı ve kara kampanyalara karşın Milliyetçi Hareket Partisi'nin 54 yıldır ayakta olduğu vurgusunu yaparak şu ifadelerle konuşmasını sürdürdü: "Türk milletinin siyasete armağan ettiği bu milli varlık ebediyete kadar da yaşayacaktır. Yürüyüşümüzü engellemek isteyenler boş hülyalara kapılmasınlar. Memleketini dalavere siyasetiyle, teröre peşkeş çekmeyen vatan sevdalıları burada… “Benim aklım hep Türkiye'dir” diyen bir liderin izinde yürüyenler burada…
Bu salonda ve şükürler olsun ki dimdik ayaktadır. 14 ve 28 Mayıs'ta Aziz milletimiz meclis çoğunluğunu ve Cumhurbaşkanlığını, Cumhur ittifakına vererek tercihini istikrardan yana kullanmıştır. MHP'yi ve Cumhur İttifakını doğru anlayan, anlatan Türkiye sevdalıları hep var olacaktır. Bizler varlık sebebimizin milletimizin geleceği olduğunun farkındayız."

Sırada Mahalli İdareler seçimleri var!

Seyit Demirezen konuşmasında yerel seçimlerden de söz ederek; "Sırada 2024 yılının Mart ayında yapılacak Mahalli İdareler seçimleri var Bu seçimler Türkiye ve Türk Yüzyılı hamlesinin sağlıklı ilerlemesi, 21. Asra Türk mührünün kalıcı bir şekilde vurulması için büyük önem arz etmektedir. Bu anlamda Sayın Genel Başkanımızın ortaya koyduğu stratejik hedefler doğrultusunda Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Teşkilatı olarak hiçbir belediyemizin zillete düşmesine müsaade etmeyeceğiz. Cumhurla kenetlenecek, mücadelemizi kol kola sürdürmeye devam edeceğiz. MHP Kayseri il Teşkilatı olarak başladığımız çalışmalarımıza, “2024'e Doğru, Diyar Diyar Anadolu” temasıyla hız kesmeden devam edeceğiz" İfadelerini kullandı.

“İstikrar ve Hizmet İçin, Uyumlu Yönetimle, Umutlu Geleceğe” ulaşacağız diyen Demirezen; “Merkezden Yerele, İstikrarı Bozmadan Umuda Doğru” yol alacağız. Milletimizin huzur ve refahı için gecemizi gündüzümüze katacak, yorulmak nedir bilmeden yeni zaferlere doğru koşacağız." şeklinde yol haritalarını açıkladı.

Demirezen'in yönetim listesi şöyle:

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme