Develi tarımın merkezi olucak

Kayseri'nin de İPARD kapsamına alınmasıyla temel geçim kaynakları tarım ve hayvancılık olan ilçemizde Avrupa Birliği Katkılı Kırsal Kalkınma Destekleri (IPARD) Programı tanıtım toplantısı develi'de yapıldı.

TAKİP ET

Develi Kaymakamı Enes Emircan Buyuran, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Temur, Mehmet Güçlü, çiftçiler ve esnafların katıldığı toplantıda girişimcilerin yatırım yaparken nelere dikkat etmesi konusunda bilgilendirmelerde bulundu. Kırsaldaki insanların refah seviyesini yükseltmek, üretimi artırarak istihdama katkı sağlayacak olan İPARD programından Develi'nin de maksimum düzeyde fayda elde etmesi gerektiğini belirten Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “İPARD programı kapsamına alınan ve ülkemizdeki 42 şehrimizden biri olan Kayserimizin kırsaldaki en büyük ilçesi olan Develimiz tarımsal anlamda da büyük bir potansiyele sahip'' dedi.

Tarıma yatırım devam edicek

Başkan Cabbar Bu programın ilçemize taşınmasında emeği geçen başta Büyükşehir Belediye Başkanı hemşerimiz Memduh Büyükkılıç olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyor, İPARD programının çiftçilerimize ve girişimcilerimize hayırlı olmasını diliyorum'' diyerek konuşmasını tamamladı.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme