Dikkat: ERÜ lisansüstü eğitime öğrenci alım ilanı yayımlandı!

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Eğitim Bilimleri Enstitüsü öğrenci alım ilanı yayımladı. Peki kontenjanlar ve şartlar nasıl? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Erciyes Üniversitesi lisansüstü eğitim programlarına öğrenci alımı için yeni başvuruları kabul etmeye başlıyor. Lisans düzeyinin üzerinde akademik niteliklere sahip öğrencilerin katılabileceği lisansüstü programlar, öğrencilere uzmanlaşma ve derinlemesine araştırma yapma fırsatı sunuyor.

ERÜ Eğitim Bilimleri Enstitüsü'nden yapılan açıklamaya göre, adaylar 8-13 Eylül tarihleri arasında çevrimiçi başvuru yapabilecek.

Ayrıca, Tezsiz yüksek lisans 2. öğretim programlarına başvuru için ALES puanı olması zorunlu değildir. ALES puanı olmayanların ALES puanı 50 olarak değerlendirilecek. ALES puanı 50 puanın üzerinde bulunan adayların ilgili puan türünden ALES puanları değerlendirmeye alınacak.

Adaylar sadece bir lisansüstü programa başvuru yapabilecek. Birden fazla başvuru yapan adayların bütün başvuruları geçersiz sayılacak.

Lisansüstü eğitim programları, öğrencilere yüksek lisans ve doktora düzeylerinde farklı alanlarda uzmanlaşma fırsatı sunar. Bu programlar, öğrencilere akademik bilgi ve araştırma becerilerini geliştirme imkanı verirken, aynı zamanda ilgi duydukları konularda derinlemesine çalışmalar yapma olanağı sağlar.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Eğitime Öğrenci Alım Kontenjan İlan Metni'ne ulaşmak için TIKLAYIN...

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme