Dikkat! Meteoroloji uyardı - Kayseri'ye kar geliyor!

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü uyardı. Kayseri'ye kar geliyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü bugün sosyal medya paylaşımında yaptığı açıklamada Kayseri'ye kar yağışının etkin olacağını duyurdu.

Kasım ayına girilmesiyle birlikte soğukların gelmesi beklenirken yaşanan sıcak havalar insanların hava durumunu sıkça araştırmasına neden olmuştu.

16 Kasım Perşembe günü için parçalı ve zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra aralıklı sağanak yağışlı bir hava tahmin edilmiş. Bu gün için rüzgarın güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette; öğle saatlerinden sonra ilimizin güney ve doğu ilçelerinde yer yer kuvvetli (hızı 30-60 km/sa) esmesi bekleniyor.

En düşük sıcaklık ortalamanın -0,5°C, en yüksek sıcaklık ortalamanın ise 12,9°C olduğu belirtilmiş. Ayrıca Kasım ayı toplam yağış miktarı ortalamanın 29,3 mm olduğu bilgisi yer alıyor. Kasım ayı için ekstrem değerler ise, en düşük sıcaklığın 28.11.1953'te -20,7°C, en yüksek sıcaklığın ise 02.11.1932'de 26,0°C olduğu şeklinde belirtilmiş.

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü bugün yaptığı sosyal medya paylaşımı ile haftasonu karla karışık yağışının başlayacağını duyurdu.

???? Haftalık Hava Tahmin Raporu. pic.twitter.com/UxISYw5LBb — Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü (@met7bm) November 15, 2023

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme