Dilan Polat'a yine soruşturma açıldı!

Kara para aklama ve suç işlemek amacıyla örgüt kurma suçlarından yargılanan Dilan Polat, tahliye edildiği günden beri yaptıklarıyla gündemden düşmüyor. Düzenlediği son kutlama Polat'a yine soruşturma açılmasına neden oldu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Dilan Polat tahliye edildiği günden itibaren yaptığı sosyal medya paylaşımları ile gündemden düşmüyor. Arkadaşları tarafından düzenlenen partiye katılan Dilan Polat'ın ablası ile dudak dudağa öpüşmesi yeni bir soruşturmanın açılmasına neden oldu.

‘Kara para aklama' ve ‘suç işlemek amacıyla örgüt kurma' suçlamalarıyla yargılandığı davada tahliye edilen Dilan Polat gündemden düşmüyor. Yaptığı her paylaşımı olay olan Polat, tahliyesini kutlamak için ailesi ve yakın arkadaşlarıyla bir parti düzenledi. Parti sosyal medya da büyük tepkilere neden oldu. Dilan Polat'ın, ablası Sıla Doğu ile dudak dudağa öpüştüğü anlar sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Savcılık harekete geçti!

Görüntülerin sosyal medyaya yansımasının ardından Polat, ablası ile duygulu anlar yaşadığını, ablasının parmak uçlarına kadar öptüğünü ifade ederek bu durumun normal olduğunu savundu.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Dilan Polat ve ablası Sıla Doğu'nun hakkında sosyal medyadan paylaşılan videoda gerçekleştirdikleri hareketleri gerekçesiyle hayasızca hareketler suçundan re'sen soruşturma başlattı.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme