Dilan Polat bu kez de bu yüzden gündemde!

Dilan Polat ve Engin Polat gündem üstüne gündem oluyor. Polat ailesinin mal varlıklarına geçtiğimiz günlerde Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlatmıştı. Çiftin karakola ferrari ile geldiği görüntüler olay oldu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Youtube Kanalı
Abone Ol

Dilan Polat ve Engin Polat gündem üstüne gündem oluyor. Polat ailesinin mal varlıklarına geçtiğimiz günlerde Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma kapsamında mal varlıklarına el konulmuştu. Çiftin karakola ferrari ile geldiği görüntüler olay oldu.

Hazine ve Maliye Bakanlığı'na bağlı Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) Dilan Polat ve Engin Polat'ı yakın takibe aldı. MASAK, bu tedarikçilerin aslında gerçek bir mal alışı olmayan, beyanname vermeyen, çalışanı, bankacılık hareketi olmayan ve hakkında sahte belge düzenleme kaydı olan şirketler olduğunu saptadı.

Habertürk'ten Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre, MASAK raporunun ortaya çıkmasıyla birlikte Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti. Soruşturma kapsamında Dilan Polat ve Engin Polat çifti ile ikinci derece yaınlarının hakkında mal varlıklarına el koyma kararı verildi.

Sosyal medyada lüks araç sahiplerine sorulan 'Ne iş yapıyorsunuz?' akımı ile video çeken Dilan Polat ferrari ile karakola geçmeden önce bu akımı yaptı. Bu soruya 'Kocamın karısıyım' şeklinde cevap veren Dilan Polat gaza bastığı gibi karakola geçti.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme