Dilan Polat'ın kullandığı 46 bin TL'lik ürün Kayseri'de popüler oldu

Sosyal medyada geniş bir takipçi kitlesine sahip olan ünlü fenomen Dilan Polat, son dönemde kara para akladığı iddialarıyla gündeme gelmişti. Bu iddialar, geniş bir tartışma yaratırken, Polat'ın kullandığı bir Kayseri'de hızla popülerleşti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

TAKİP ET

Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) tarafından incelemeye alınan ve tüm mal varlığına el konulan ünlü fenomen Dilan Polat, gösterişli yaşam tarzıyla uzun süre gündemde kalmıştı. Özellikle Polat'ın sosyal medya hesaplarında paylaştığı altın detaylı kahve fincanı, büyük ilgi çekmişti. Polat'ın bu meşhur altınlı kahve fincanı, Kayseri'deki mağazalarda satışa sunuldu.

200 milyon TL'lik sahte fatura

İstanbul merkezli altı ilde düzenlenen operasyonlar kapsamında, ünlü sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 24 kişi gözaltına alınmıştı. Mali Suçları Araştırma Kurulu'nun (MASAK) yürüttüğü soruşturmada, Polat çiftinin şirketlerine yapılan baskınlarda dijital materyal ve defterlere el konulmuş, sahte fatura kesilmesi yoluyla 200 milyon TL'nin üzerinde para girişinin olduğu ortaya çıkmıştı.

Altınlı bardağı ile dikkat çekti

Dilan Polat, özellikle sosyal medya paylaşımlarıyla lüks yaşamını gözler önüne seren bir isim olarak uzun süre kamuoyunun gündeminde yer aldı. Bu paylaşımlarından en çok dikkat çekeni ise bir televizyon programında altın tozlu kahve içtiği gösterişli altınlı kahve fincanı oldu.

Gerçek değeri 46 bin TL

Polat, daha sonra bu fincanın sahte olduğunu açıklamış olsa da fincanın gerçek değerinin 46 bin TL olduğu ortaya çıktı. Yaşanan gelişmelerin ardından altınlı kahve fincanı Kayseri'deki züccaciye mağazalarında daha uygun fiyatlarla satışa sunulmaya başlandı.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme