Dilruba Kayserilioğlu için 4,5 yıla kadar hapis istendi!

Dilruba Kayserilioğlu sokak röportajında kullandığı ifadeler ile ülke gündemine oturdu. Kayserilioğlu çeşitli suçlamalarla 18 gün cezaevinde kaldıktan sonra serbest bırakıldı. Kayserilioğlu bugün hakim karşısına çıkıyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Halkı kin ve düşmanlığıa tahrik ve aşağılama ve cumhurbaşkanına hakaret suçlamalarıyla tutuklanıp serbest bırakılan Dilruba Kayserilioğlu bugün hakim karşısına çıkacak. Kayserilioğlu için 4,5 yıla kadar hapsi istendi.

Kayserilioğlu, Instagram'a erişim engeli getirilmesine ilişkin yapılan sokak röportajına katıldı. Burada kullandığı ifadeler ile yankı uyandıran Kayserilioğlu 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve alenen aşağılama' suçundan tutuklandı.

Tutuklandıktan 18 gün sonra tahliye edilen Kayserilioğlu'nu CHP Genel Başkanı Özgür Özel bir progamda protokol koltuğunda ağırladı. Özel ifade özgürlüğünün kısıtlanmaması gerektiğini vurguladı.

Dilruba Kayserilioğlu'nun tahliye gerekçesiyle ilgili karar henüz açıklanmazken bugün hakim karşısına çıkacak. Kayserilioğlu için 4,5 yıla kadar hapsi istendi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme