Dirgenali'den transfer açıklaması - Kayserispor Haberleri

Kayseri spor camiası Kayserispor'un transfer tahtasına kilitlendi. Yönetim, transfer yasağını kaldırmak için yoğun bir şekilde çalışıyor. Kapalı Kale Taraftar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Dirgenali, transfer için gereken miktarın yüzde 80'ini bulduğunu ve borçlu dosyalarla ilgili görüşmelerin devam ettiğini belirterek, çalışmaların yavaş ilerlemesine rağmen sonuç alınacağına inandığını dile getirdi. Detaylar Kayseri Anadolu Haberin, Kayseri Haberinde…

Kayserispor yönetimi yoğun bir şekilde transfer yasağının kaldırılması için çalışıyor. Geçmiş dönemlerde birikmiş borçları nedeniyle transfer yasağı bulunan Sarı-Kırmızılı camia, nefesini tutarak, bu yasağın kaldırılmasını bekliyor. Yönetim, yasaklarla ilgili dosları çözmek için büyük bir mesafe kaydederken, Kapalı Kale Taraftar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Dirgenali, transfer için gerekli olan kaynakların yüzde 80'inin temin edildiğini duyurdu. Kulüp yönetimi, transfer için gereken bütçeyi büyük ölçüde tamamladığı öğrenilirken, bu hafta içinde yeni transferlerin yapılması bekleniyor.
Kayserispor'un başarısında önemli bir yere sahip olan Kapalı Kale'de grup lideri Ahmet Dirgenali, halen borçlu dosyaların bulunduğu ve bu dosyaların çözümlenmesi gerektiği ifade edildi.
Başkan Dirgenali, sosyal medya hesabından, “Transfer Bizim için gerekli olan miktarın yüzde 80'i bulundu, borçlu dosyalar ile yarından itibaren görüşülmeye başlanacak .Yavaş ilerlese de sonuç alınacak gibi” ifadelerini kullandı.
Yavaş ilerleyen süreçte bile transfer yasağının kalkacağına ve olumlu sonuçların alınacağına olan inanç sürüyor.
Kayserispor'un transfer çalışmaları, taraftarlar tarafından da yakından takip ediliyor.

Bizim için gerekli olan miktarın yüzde 80 i bulundu ,borçlu dosyalar ile yarından itibaren görüşülmeye başlanacak .Yavaş ilerlesede sonuç alınacak gibi . — Ahmet DİRGENALİ (@dirgenaliahmet) August 1, 2023

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme