'Divan Pastanesi'ne kayyım atandı' iddiası!

Kayseri'nin en ünlü pastanelerinden Divan Pastanesi'ne kayyım atandı iddiası ortalığı karıştırdı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

TV1'de yer alan iddiaya göre Kayseri'nin en ünlü pastanelerinden Divan Pastanesi'ne kayyım atandı. İddia Kayseri gündemine bomba gibi düştü. Peki iddia gerçeği yansıtıyor mu? İşte detaylar…

Kayseri'nin en prestijli pastanelerinden olan Divan Pastanesi şehrin protokol üyeleri ve önemli isimlerin de uğrak yeri olarak biliniyor.

İddiayı yalanladılar!

Kalitesi ve ürün çeşitliliğiyle beğenilen Divan Pastanesi geçtiğimiz yıllarda pek çok skandalla anılmıştı. 2024 yılı başlarında kurşunlanan Divan Pastanesi'nin sahipleri de daha önceden silahlı saldırıya uğramıştı. Olaylarla ilgili dava süreçleri devam ediyor. Tarım ve Orman Bakanlığı'nın taklit ve tağşiş denetimleri de son hızıyla sürmeye devam ederken ortaya atılan iddia gündemi sarstı.

İddialara göre Divan Pastanesi'ne kayyım atandı. Ancak pastanede görev yapanlar iddiayı yalanladı.

1958 yılından bu yana Kayseri'de hizmet veren pastanenin, Alpaslan Mahallesi ve Millet Caddesi olmak üzere 2 şubesi bulunuyor.

Haberi duyan bazı vatandaşlar ise şu yorumlarda bulundu,

-Eğer ki bu memlekette Divan Pastanesi bitmişse.. Hiçbir firmanın güvencesi yoktur.
-Vay pastaneye de mi kayyum atanırmış?
-Çocukluğumun geçtiği yerde her sabah o poğaçanın kokusu tadı güzel yer.
-Biz Divan Pastanesi'nden hiç memnun değildik, çalışanların müşterilere yaklaşımı sadece bizim değil etrafımızdaki pek çok müşterinin dikkatinden kaçmamış olacak ki çevremden hep aynı şikayetleri duyuyordum son zamanlarda.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme