Doğan Alemdar'ı bakın kim keşfetmiş?

Kayserispor'dan Fransız devi Rennes'e 3 Milyon 500 Bin Euro'ya transfer olan Doğan Alemdar, her geçen gün artan performansıyla dikkat çekerken, Kayseri'nin de gururu olmaya devam ediyor. Doğan, Türkiye'den o isme dikkat çekerek, kariyerini Avrupa'da sürdürmek olduğunu ifade etti. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Kayserispor'un altyapısından yetişen Doğan Alemdar, Türkiye'den büyük takımların kendisine teklifte bulunduğunu söyledi.

Şu an kariyerini Fransız devi Rennes'te sürdüren Doğan, Avrupa'da olduğu için mutlu olduğunu kaydetti. Alemdar, A Milli Takımı'nda forma giymenin gururunu yaşadığını belirterek, Türkiye'den gelen tekliflere rağmen Avrupa'da kariyerine devam etmeyi düşündüğünü belirtti.

Doğan Alemdar Türkiye'de o isme dikkat çekti

Futbola başlamasında antrenör Alper Kelkitli'nin büyük rolü olduğunun altını çizen Doğan, gençlere tavsiyelerde bulunarak, disiplindi ve düzenli çalışmalarını ifade etti. Doğan, tecrübe kazanması için Rennes'in ikinci takımı olan Fransa Ligue 2'de mücadele eden Troyes'e kiralanmıştı.

Yeniden Rennes'e dönen genç file bekçi, Troyes'te 21 maç forma giyerken, 1845 dakika ter döktü.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme