Dolar 42 TL olacak!

Döviz kuru, haftanın dördüncü gününde en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Son günlerde dolar tarafından yukarı yönlü hareket mevcut. Ekonomistlerin işaret ettiği ekim ayına sayılı günler kala döviz kurunda fiyat değişimleri devam ediyor. Ekonomist Selçuk Geçer, doların 42 olabileceğini ön görüyor. Peki, 28 Eylül Perşembe Kayseri'de döviz kuru alış – satış fiyatları ne kadar oldu? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

TAKİP ET

Haftanın dördüncü gününde döviz kurunda dalgalanmalar devam ediyor. Faiz kararından sonra yükselişe geçen dolar, Ekonomist Selçuk Geçer'e göre 2025'e doğru zirveleri görecek diyerek, döviz kuruna dair önemli açıklamalarda bulundu.

Selçuk Geçer açıklamalarında şu ifadelere yer verdi: “FED Eylül ayında faiz kararını sabit tuttu. FED‘in faiz kararı Ekim ayı itibariyle 25 baz puan artırım ile gerçekleşecek. Yılsonuna kadar faiz indirimi beklemek hata olacak. 2025 yılına doğru bu zirve daha da net hissedilecek. Bu er ya da geç dolar 42 TL olacaktır. Bundan kaçınılmaz. Bu yaşananlardan hiç mi ders alınmıyor? Dolar kuru baskılanarak düşürülemez. Öyle bir dönem gelecek ki zorunlu olarak dolar kurunu yükseltmek zorunda kalabileceğiz. Artık çocuklar bile biliyor ki dolar kuru adil değerinde değil.”

28 Eylül Perşembe Kayseri döviz alış – satış fiyatları

Dolar
Alış: 27.3152
Satış: 27.495

Euro
Alış: 28.8466
Satış: 29.0703

Sterlin
Alış: 33.1466
Satış: 34.0107

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme