Domuz eti tartışmaları devam ediyor - Akıllara Levent Kırca geldi

Geçtiğimiz günlerde ünlü köfteci zinciri Köfteci Yusuf'un ürünlerinde çıkan domuz eti tartışmaları beraberinde getirdi. Türkiye'nin gündemine oturan domuz eti konusunda tartışmalar devam ederken, akıllara Levent Kırca'nın yıllar önce çektiği skeç geldi. Skecin altına yapılan yorumlar da oldukça manidar. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Youtube Kanalı
Abone Ol

Köfteci Yusuf'un ürünlerinde çıkan domuz eti gündemde geçerliliğini koruyor. Birçok siyasi konu ile ilgili açıklamalarda bulunurken, sosyal medya kanallarında da tartışmalar sürüyor. Domuz eti gündemde geçerliliğini korurken akıllara Levent Kırca'nın yıllar önce çekip yayınladığı skeç geldi.

Tarım ve Orman Bakanlığı denetimlerin ardından muayene ve analiz raporlarında bir köfteci zincirinde dana eti ve hazır pişmiş köftede domuz etine rastlandığını açıkladı. İlk yapılan açıklamada ünlü köftecinin ismi verilmese de ilerleyen günlerde bu firmanın Köfteci Yusuf olduğu açıklandı. Köfteci Yusuf'un ürünlerinde çıkan domuz etinden sonra sosyal medyada tepkiler büyüdü.

Levent Kırca akıllara geldi!

Domuz eti gündemde geçerliliğini korurken akıllara Levent Kırca'nın yıllar önce çektiği skeç geldi. Skeçte Kırca bir kasap rolünde ithal et yasasını eleştirdi. İthal et yasasından sonra kasaplara imam atandığını söyleyen Kırca, kasaba gelen müşteriye et satmaya çalışıyor. Fakat tezgahta yer alan Amerikan mandası, İskoç danası ve Meksikan sığırı ürünlerinin hangisinin helal olduğunu anlamaya çalışıyorlar. Sonrasında gelen bir müşteri Kırca'ya, ‘Düzenli vergisini veren, kanunlara saygılı bir Amerikan vatandaşının şehadet getirerek İslami usullere göre kestiği dana etinden yarım kilo istiyorum' diyor. Kırca'da çırağına koş abinin istediği etten getir diyor.

Altına gelen yorumlar manidar!

Levent Kırca'nın viral olan videosunun altına birçok yorum geldi. İşte belli başlı yorumlar;

‘Adamın yaptığı bütün skeçler bir bir gerçek oluyor! Yakında kasaplara imam atanırsa hiç şaşırmam!'

‘O zamandan parmak basmadığı konu kalmamış'

‘O günlerden bugünlere hiçbir şey değişmemiş, parodiler halen daha güncel!'

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme