Dragon Festivali'nde kano battı - Güldüren anlar!

Kayseri'de yüzlerce kişi Dragon Festivali için Kuşçu Marina'ya akın etti. Yarışmanın ilk etabında kanolardan biri battı. O anlar yüzlerde tebessüm oluşturdu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Youtube Kanalı
Abone Ol

Kayseri'de bu haftasonu Yamula Barajı Gölü'nde düzenlenen Dragon Festivali için vatandaşlar Kuşçu Marina'ya akın etti. Birçok kurum ve kuruluşun katılım sağladığı yarışma çekişmeli geçerken batan bir kano da yüzleri güldürdü.

Kocasinan Belediyesi, Kayseri'nin denizi olarak nitelenen Yamula Barajı Gölü'nü su sporları merkezi haline getirmek için bölgenin de tanıtımı amacıyla Dragon Festivali'ni düzenledi. Festivalde 35 takımdan yaklaşık 700 sporcu kano yarışlarıyla kıyasıya mücadele verdi.

Dün gerçekleşen yarışmanın ilk etabında sporcuların grup eşleşmesi yapıldı. DragonFest'te heyecan dolu anlar yaşandı. Kürek çeken sporcuları izleyen kurum çalışanları ise heyecanla ekip arakadaşlarını takip etti.

Kurum ve kuruluşların yanı sıra vatandaşlar da hem hafta sonunu değerlendirmek hem de festivalin heyecanlı anlarına tanık olmak için bölgeye akın etti. Otopark alanlarında dolululuk yaşanırken Jandarma görevlilerince de yoğun güvenlik önlemleri alındı.

Alan renkli görüntülere sahne oldu!

Dragon Festivali renkli görüntülere sahne oldu. Mücadele dolu yarışmada sporcular 250 metre parkuru en kısa sürede tamamlamaya çalıştı.

Dün gerçekleşen yarışmanın ilk etabında bir kuruma ait kanonun battı. Yetkililer sporcuların parkuru tamamlamasına yardımcı oldu.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme