Dünya gündemine oturmuştu- Türkiye'de hayatını kaybeden tek kişi oldu!

Kayseri'de 14 Mart'ta Tesla markalı araç ile geçirdiği trafik kazası sonrasında yanan otomobil dünya gündemine oturmuştu. Kazada ağır yaralanan İbrahim A. isimli kişi, hayatını kaybetti. İbrahim A. isimli vatandaş, bu feci kaza sonrasında Türkiye'de elektrikli otomobil ile hayatını kaybeden tek kişi oldu. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Kayseri'de 14 Mart akşamı Tesla marka otomobil ile gerçekleşen kaza dünya gündemine oturmuştu.

Kaygan zeminde otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle birlikte ağaca çarpması sonucu meydana gelen kazada yangın çıkmıştı. Araçta sıkışan sürücü olayı gören vatandaşların 112'yi aramasıyla birlikte sağlık ekipleri, polis ekipleri ve itfaiye ekiplerinin gelmesiyle kurtarılmış, yangın da söndürülmüştü. Araç sürücüsü de acil bir şekilde hastaneye kaldırılmış, fakat tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Bugün Hulusi Akar Camii'nden kaldırılan ve toprağa verilen İbrahim A. İsimli genç, Türkiye'de elektrikli araçla vefat eden tek isim oldu.

Hayata genç yaşta veda eden merhuma Kayseri Anadolu Haber olarak Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme