Dünya üçüncüsü sporculardan İl Müdürü Eskici'ye ziyaret

Muay Thai'de dünya üçüncüsü Ali Batmaz ve Ali Doğan İl Müdürü Eskici'yi ziyaret etti.

İsveç'in Jönköping kentinde yapılan Büyükler Dünya Muay Thai Şampiyonasına damga vuran milli sporcular İl Müdürü Eskici'yi ziyaret etti.
İsveç'in Jönköping kentinde yapılan Büyükler Dünya Muay Thai Şampiyonasında Büyük erkekler A division da ringe çıkan Kayserili sporculardan Ali Batmaz 67 Kg da ve Ali Doğanise 75 Kg da Dünya üçüncüsü oldu.
Dünya Platformuna isimlerini yazdıran Ali Batmaz ve Ali Doğan ile antrenör Göksel Cingöz İsveç dönüşünde ayaklarının tozuyla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici'yi makamında ziyaret ederek sevinçlerini paylaştılar. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Eskici, Uluslararası platformda bize bu gururu yaşatan ve şanlı ay yıldızlı bayrağımızı göndere çektiren milli sporcuları ve antrenörlerini tebrik etti.
Muaythai Federasyonu Büyükler Teknik Kurul Başkanı ve aynı zamanda Milli Takım Antrenörü Göksel Cingöz ile öğrencileri de, İl Müdürü Murat Eskici'ye spora ve sporcuya verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek kendisine Federasyon adına Türk Milli takım tişörtü hediye ettiler.

Bakmadan Geçme