Efsane golcü Gökhan Ünal'dan Kayserispor açıklaması: Bir gün oraya hoca olacağım

Kayserispor'da 2005-2006 sezonunda 25 golle Süper Lig'de gol krallığı yaşayan efsane forvet Gökhan Ünal, Kayserispor ile ilgili açıklamalarda bulundu. 'Kayseri ile bağım hiçbir zaman kopmayacak' diyen Gökhan Ünal, bir gün Kayserispor hocası olacağını da ifade etti.

Youtube Kanalı
Abone Ol

Fanatik Gazetesi'nin YouTube Kanalına konuk olan ve Songül Soysal'ın sorularını yanıtlayan Kayserispor'un efsane golcüsü Gökhan Ünal, 'Kayserispor sizin için ne ifade ediyor?' sorusuna yanıt verdi. Gökhan Ünal, Kayserispor ile arasında gönül bağı olduğunu ve Kayserispor'a bir gün hoca olacağını söyledi.

'Ben her şeyi Kayseri'de yaşadım' diyen Ünal, 'Mesela ben Ankaralıyımdır ama yaşadığım başarıları, orada yaşadığım duyguları, arkadaşlıkları, kavgaları, gürültüleri, her şeyi ben Kayseri'de yaşadım. Kayseri ile bağım hiçbir zaman kopmayacak. Ben hep şey derim, bir gün Kayserispor'un hocası ben olacağım diyorum zaten kendime. Bir gün oranın hocası ben olacağım diyorum.' ifadelerini kullandı.

'Yardımcı hoca olduğumda herkes mutlu olmuştu'

Ünal, 'Bana hala yazıyorlar. Benim dönemimde yaşananlar, Atatürk Stadı'nda yaşayanlar hep bana şey yazıyor, bir gün seni burada hoca olarak göreceğiz. Futbolda yaşattığın başarıları hoca olarak yaşatacaksın. Devamlı mesaj atıyorlar bana Instagram üzerinden. Ben Kayserispor'a yardımcı hoca olarak gittiğimde herkes çok mutlu olmuştu. Kayserispor tarihinin ilk sırasındaki adam Kayserispor'un içinde. Daha mutlu oluyorlar. Çünkü Kayseri'yi seven biriyim. Çünkü ben oraya gittim ve ben oraya maddi olarak değil ben menfaat olarak gidiyorum yani manevi olarak gidiyorum.' şeklinde konuştu.

'Sevenler tekrar buluşacak'

Gökhan Ünal Kayserispor kötü olduğunda üzülen biri olduğunu belirterek, 'Gönül bağı var biraz. Gönül bağım olduğu için. Ben oranın mesela kötü olmasında üzülen bir adamım. Bazı hocalar gelir işte kötü olsa bile çeker gider ama üzülmez. Ama ben kötü olduğunda üzülen taraftayım. İnşallah bir gün tekrar buluşacağız. Sevenler tekrar buluşacak.' dedi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme