Emrah Başsan Kayseri'ye geliyor!

Kayserispor'dan geçtiğimiz sezon başında Sivasspor'a transfer olan Emrah Başsan, eski takımına karşı bu hafta sahada olacak. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Kayserispor'dan geçtiğimiz sezonun başında Sivasspor'a transfer olan Emrah Başsan, bu hafta eski takımına karşı sahada olacak.

Kayserispor'da oynadığı dönemde özellikle şık golleriyle dikkat çeken ancak istikrarsız performansı nedeniyle zaman zaman eleştirilen Başsan, geçtiğimiz sezonu gol atamadan tamamladı. Sürekli yaşadığı sakatlıklar nedeniyle eski formunu bulamayan Başsan, son olarak Trabzonspor ile oynanan maçta 69 dakika forma giydi.

Başsan'ın Kayseri'den ayrılırken yazı paylaşmıştı

Kayserispor'dan ayrılırken sosyal medya hesabında, “Kayserispor'la profesyonel sözleşmem sona erdi. Zamanı geldiğinde yaşanan süreçlere yönelik tabii ki açıklama yapacağım” şeklinde bir açıklama yapan Emrah Başsan, ayrılığının ardından sessizliğe büründü. Bu hafta Kayserispor'a karşı sahada olacak olması, eski takımının taraftarları tarafından merakla bekleniyor.

Bu hafta oynayacak mı?

Emrah Başsan'ın, bu hafta Kayseri'de sahaya 11'de çıkıp çıkmayacağı merak ediliyor. Gözler, Sivasspor teknik direktörü Bülent Uygun'a çevrildi. Başsan, geçen yılın son maçında Kayserispor'a karşı büyük bir hırsla oynamış, ancak umduğunu bulamamıştı.

ÖZEL HABER
Yorumlar 1
Abdullah 14 Ağustos 2024 01:01

Emrah kardeşim çok güzel bir topçu Kayseri göndermemeli idi

Bakmadan Geçme