En büyük hayali Sefo ile tanışmak!

İstanbul'da yaşayan 19 yaşındaki Serebral Palsi hastası Mert Esat Ölmez hayranı olduğu Sefo ile tanışmayı istiyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Youtube Kanalı
Abone Ol

İstanbul'da yaşayan 19 yaşındaki doğuştan Serebral Palsi hastası Mert Esat Ölmez hayranı olduğu Sefo ile tanışmak istiyor. Ünlü şarkıcı Sefo için bir video çekip yayınlayan Ölmez, Sefo'nun kendisini görmesini umut ederek çağrıda bulundu.

Ölmez videosunda şu ifadelere yer verdi, ‘Merhaba Sefo abi. Ben Mert Esat Ölmez, 19 yaşındayım. Doğuştan Serebral Palsi hastasıyım. Hayalim Sefo abiyle tanışmak. Sefo abi umarım beni görürsün. Şimdiden teşekkür ediyorum'

Çoğunlukla bu tarz çağrılara kayıtsız kalmayan Sefo'nun Ölmez'in çağrısına kulak verip vermeyeceği ise merak konusu.

Serebral Palsi hastalığı hakkında!

Serebral palsi, beynin kas hareketlerini kontrol eden bölgelerinin doğum öncesi, doğum sırası veya doğum sonrası dönemde gelişememesi veya hasar görmesi sonucu ömür boyu süren fiziksel engellilik durumudur.

Kasları kontrol etme yeteneğini, hareketleri ve duruş gibi motor becerileri doğru çalışamaz.Serebral palsinin sık görülen belirtileri arasında hareket etme zorluğu, konuşmada güçlük, kontrolsüz hareketler, kas sertliği ve huysuzluk görülür.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme