En iyisi o - Kayserispor haberleri - Ks

Kayserispor, Mame Thiam'ın ayrılığı sonrası gol yollarında inanılmaz zorlanıyor. Thiam'dan sonra takımın en etkili gol ayağı Aylton Boa Morte oldu. Portekizlinin bu sezonki performansı Mame Thiam'ı aratmış olsa da Morte, takımın şu ana kadir ki bölümünde en skorer futbolcusu oldu. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri haberinde...

Kayserispor, geçtiğimiz sezon Mame Thiam'ın 11 golle gösterdiği olağanüstü performansın ardından, büyük düşüş yaşadı. Sarı-Kırmızılılar, Senegalli yıldızın Pendikspor'a transferiyle gol bulmada oldukça zorlandı. Thiam'ın ayrılığı, Kayserispor'u resmen dibe çökertti. Sarı-KIrmızılı takım bu sezon başında gol bulma konusunda büyük sıkıntı çekiyor.

Aylton Boa Morte çok kaçırıyor, ama...

Aylton Boa Morte, Thiam'dan sonra takımda en çok gol atan isim olarak öne çıktı. Portekizli futbolcu, geçen sezon Süper Lig'de 8 kritik gole imza attı. Takımın en önemli gol silahı olan Morte, bu sezon ise sadece 2 gol atabildi. Portekizlinin golleri, kritik anlarda geldi. Trabzonspor maçında sezonun ilk golünü atan Boa Morte, Gaziantep FK ile oynanan son maçta da sahneye çıktı. Vatandaşı Miguel Cardoso'nun mükemmel pasını kafa vuruşuyla gole çeviren Morte, takımına değerli bir puan daha kazandırdı. Bu gol, maçın ardından büyük sevinç yaşandı. Boa Morte'nin bu performansı, kaçırdığı gol fırsatlarına rağmen, takım için büyük bir motivasyon oldu.

Cezalı Boa Morte'nin yerine kim oynayacak?

Kayserispor, bu hafta sonu Mersin'de Hatayspor ile karşı karşıya gelecek. Teknik direktör Sinan Kaloğlu, cezalı olan Aylton Boa Morte'nin yerine hangi futbolcuyu oynatacağı morak konusu oldu. Boa Morte'nin yokluğunda Carlos Mane'nin sağ kanatta, Miguel Cardoso'nun da sol kanatta oynaması bekleniyor..

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme